Friday, October 31, 2008

Jalan-jalan ke Penang *Episod 4*

Tak sah kalau p Penang tak p bazar ni. Apa nama bazar ni???


Apa lagi bazar CHOWRASTA la.. tak tau kenapa guna nama ni... orang penang musti tahu nape?? Luth, ko tau ker?




Bazar ni terletak di Penang Road Georgetown. Kat depan Balai Polis.

What so special yg ada kat sini????



Jeruk! Jeruk! Jeruk!

Kalau che'gu p kursus kat Penang, bila balik, kengkawan musti tanya:



"MANA JERUKNYA????"




Kalau che'gu belanja jeruk, kengkawan musti kataa:


"NI MUSTI BELI KAT CHOWRASTA!!!!!!!!"






Lain-lainpun ada KAT BAZAR TU..... beg, pakaian, tudung, ehhh macam-macam ada...

Jom p Penang>>>>>>>>>>>>>>>


Episod Jalan-jalan ke Penang.
Episod 1
Episod 2
Episod 3

4 comments:

  1. Saya selalu pi penang..
    Jenguk salah seorang Power Rangers kat sana...
    Yang warna pink ada kat sana...
    kui...kui...kui....

    ReplyDelete
  2. oh ye ke. jgn dilupakan jeruknya ya..

    ReplyDelete
  3. tau la untie..
    memang best kalau nak cari jeruk kat sana..

    murah dan banyak pilihan..

    kan kan?

    apasal mai xkontek..hehe

    ReplyDelete
  4. luth,
    bukan tak ndak kontek, tp tak sempat. lgpun cmno nk kontek, nk no hp boley?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...