Monday, August 3, 2009

Romantik...

Bagi setiap isteri, tentu syiokkkk dapat suami romantik. Romantik ni subjektif sebenarnya.

Alangkah girang gumbiranya jika dapat suami yang sentiasa romantik. Melayan isterinya dengan penuh romantik setiap hari.. setiap saat.

Ada pendapat mengatakan suami yang romantik jika memeluk isterinya 12 kali sehari. Kenapa 12 kali...???? tak tahu pulak... mungkin sehari ada 24 jam... maka setiap 2 jam kena peluk bini... arghhh ... tak jadi kerja le...

Suami romantik jika suka beri hadiah untuk isteri. Selalu buat surprise utk isteri. Tak la kena mintak, baru dapat....

Suami romantik jika suka mengurut isterinya tanpa diminta...

Tapi ada juga suami yang suka berkepit dengan isteri. Romantik ke????


Romantikkah suami anda?????

Atau ... adakah anda lelaki yang romantik????

20 comments:

  1. Romantik ka suamiku? Kadang terlebih, kadang peduli pun tak... so terima jelah. hahaha

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Agak2 akak, somi ku romantik ke tak?
    :)

    ReplyDelete
  4. Romantiknya suami saya hanya di mata saya dan mungkin tidak di mata orang lain..He's romantic in his own way..

    ReplyDelete
  5. salam kak lin..
    abestu klu suami je yg kena mulakn romantik isteri takkn kosong sajer..msti give n take..
    hehee...
    yaa ampunnnn!!!
    :p

    ReplyDelete
  6. Syabar,
    romantik bertempat, tak apa...

    ReplyDelete
  7. OneZ,
    aku tahu kau suami romantikaaa hahahaha...

    ReplyDelete
  8. tc,
    sudah tentu dirimu saja yg tahu si tukang ubat itu romantik... kan 'biarlah rahsia':)

    ReplyDelete
  9. Tirana,
    ya betul... macam mana gaya romantik, kita je yg tahu. kekadang pada kita very romantic, tp pd orang lain... meluat... apa-apapun semoga selalu romantik...

    ReplyDelete
  10. Man,
    perempuan suka pada lelaki romantik. So, as a man, preparelah b/mana nk jd lelaki romantik. terutama bila nak jd suami..

    larikkkk...

    ReplyDelete
  11. Salam Kak!!

    Gua romantik Kak!!
    Selalu Gua urut bini Gua sampai Gua yang tidow hehehehehehehh...

    Besuk bila bangun darik tidow....kena PERLI ngn Isteri...

    " Tak sampai 5 minit Abg dah zzzzZZZZ !!!!!" heheheeh

    ReplyDelete
  12. kak lin.. kelakarlah entri ni...
    tapi kalau 24 jam lomantik.. huhu... letihlah...
    kita ni nama je tulis novel cinta.. tapi kalau lelaki lomantik mcm tu.. rimaslah!!

    ReplyDelete
  13. kurang.....castelo kan...romantik time memasak...hee..hee..

    ReplyDelete
  14. Dj,
    tak boleh akak bayangkan b/mana respon suked lepas dj hehehehe...

    ReplyDelete
  15. Lily,
    ada juga lelaki romantik sebab nakkan balasan. Tak ikhlas namanya tu.

    ReplyDelete
  16. ummi afifah,
    castelo tu romantik ada makna kot????

    ReplyDelete
  17. Salam Kak Lin,

    Myhubby time dia tersangatlah romantik semasa hendak ke tempat kojo kenapa ahh?... :)

    romantik ka suamiku itu?...

    ReplyDelete
  18. honeyamirul,
    romantik tu sebab dia dah wangi.... dah pakai smart,....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...