Wednesday, October 29, 2008

Jalan-jalan ke Penang *Episod 3*


Episod Jalan-jalan Cari Makan

Hampir dah terlupa nak sambung episod g Penang aritu.
So sesapa nak g Penang jenjalan boleh la g makan-makan yg orang kata mesti makan kalau g Penang.

Rojak
Boleh pilih apa yg korang suka: cucur, tauhu, ketam, udang bla...bla...


Char Kuehtoew

Nampak cam tak sedap, tapi..... yummy


Kerang Rebus

Kegilaan Izham


ABC, Laicikang
Sampai tak muat meja....


Mee Udang Gitu-Gitu



dan pastinya

Nasi Kandar




Next time kami nak g Penang lagi....... nak makannnnnn.......

Episod Jalan-jalan ke Penang.

4 comments:

  1. balik raya tu hari tak sempat pekena char kew teow tu... sedapnya... takpe... weekend nie try buat. char kew teow version padang pasir

    ReplyDelete
  2. mother of two,
    lebih sedap jika kuehteau tu yg halusnyer..yummy

    ReplyDelete
  3. nie nak gie penang 8 hari nak pekena semua yang di atas. Hahaha... tamaknya

    ReplyDelete
  4. ctm,
    pulun semua. ada menu best boleh tampal kat sini. sotong kangkung ke..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...