Friday, May 29, 2009

Apa lagi.. JOM CUTI...




ambil kesempatan cuti sekolah ini untuk merehatkan badan dan minda...

ambil kesempatan cuti sekolah ini untuk melakukan perkara-perkara yang aku tak sempat buat masa bukan cuti sekolah

ambil kesempatan cuti sekolah ini untuk menjahit....


ambil kesempatan cuti sekolah ini untuk mencuba resepi-resepi yang baru....

ambil kesempatan cuti sekolah ini untuk membawa anak dan suami berjalan sakan, bersua sanak saudara..

ambil kesempatan cuti sekolah ini untuk menambahkan ilmu .. dunia dan akhirat...


SELAMAT BERCUTI BUAT SEMUA GURU YANG BERCUTI.... termasuklah diriku...

17 comments:

  1. Salam Kak,
    Seronoknya jadi cikgu... asyik2 ada coti... apepun selamat bercuti... update resepi ye... hehe

    ReplyDelete
  2. Cikgu, selamat bercuti, tapi sebenonya kita tak cuti, bila-bila kalu diarah ke sekolah, kita perlu hadir. Yang cuti sebenonya pelajar.

    Cikgu dapat peluang rehat sebab pelajar bercuti...

    Moga dapat 'cipta' resepi baru..

    ReplyDelete
  3. nak tanya sikit la...baju sekolah anak-anak yang hari tu, dah siap jahit ke belum. dah tengah tahun ni.

    kalau belum siap..elok la siapkan coti-coti ni.

    ReplyDelete
  4. best tol jd cikgu cikgi nih. byk cuti.. ehehe.. selamat bercuti kak...

    ReplyDelete
  5. lin,
    selamat cuti. have a nice rest. n jemputan kenduri ti gi lah

    ReplyDelete
  6. kak lin,
    selamat bercuti.. sambil2 rehat kan bandan dan minda..jgn luper amik gmbr byk2 yer

    ReplyDelete
  7. Selamat bercoti kak lin..
    ~tp, den kn pi sek gak coti ni....
    :(

    ReplyDelete
  8. Happy holidaying...kat sini baru je nak mula mid year exam...

    ReplyDelete
  9. Amirul,
    akak ni tahu masak ala-ala kampung je .
    terima kasih. bila dah biasa kerja.. cuti panjang-panjang ni rasa pelik pulak..

    ReplyDelete
  10. cikgu izuddin,

    betul la tu.. kita cikgu ni hanya penumpang.. tumpang cuti pelajar..

    itupun ramai yang jeles..

    nak buat camno, tanpa murid siapalah cikgu..

    ReplyDelete
  11. OneZ,

    malu nak khabor... tapi aku ikut posen kao.. poi boli jo..

    ha cuti ni nak cover balik.. mudah-mudahan siop!

    ReplyDelete
  12. Neddy,
    terima kasih. cuti dari g sekolah je..

    memang akak suka jahit...

    ni nak buat langsir rumah baru pulak.

    ReplyDelete
  13. mantan,
    selamat bercuti... panjang..

    ReplyDelete
  14. shiela,

    cuti cuti balik kg .

    ambik gambor buleh... nak edit tu .. payah sikit..

    hehe..

    ReplyDelete
  15. nurul,
    selamat bercuti juga..

    habihkan tanda kertas tu cepat..

    mana tau tetiba Muz ajak g naik kapal terobang...

    ReplyDelete
  16. salam UmmiRosma,

    lepas kami habis cuti, turn Rosma pulak..

    ReplyDelete
  17. salam Kak Lin,
    ku nak jadi cikgu la wehhh!!
    best tuuuuuu...
    coti panjang 2mingu tuuuuuu...
    ade kabel tak??
    huhuhuhuhuuuuu..

    kem salam kat air laut ye..
    :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...