Wednesday, April 15, 2009

terima kasih


aku dah sihat.. sehari je demamnya. saja aku malas nak buat entry baru. bukak lappypun malas. Rupanya dah hampir seminggu tanpa berita terkini. Hari Sabtu baru ni sekolah. tinggal ahad je nak meluruskan pinggang. nak belek rumah baru pulak. nak balik kgpun tak sempat. Bila bukak pondok ni, aku tengok dah penuh comment box tu rupanya. Thanks semua! Doa kalian semua aku hargai. Mintak maaflah tak sempat nak mereply all your comments.








Kepada semua, ucapan terima kasih yang tak terhingga. Ingatan kawan-kawan membuatkan aku rasa sungguh terharu. Cheeeewahhh... So, sebagai menghargai semua rakan blogger , terimalah ....







sebagai tanda ingatanku jua untuk semua. InsyaAllah aku akan berkunjung ke blog anda semua.



latest update:...

adalah orang tu... katanya... ek eleh kak bagi bunga,mane syiokk kak laki nak dpt bunga..bg ler keta ke,moto ke,lappy ke??heheheheheeee...

Haaaa.. sila lah ambil special gift ni. Cuba bukak tengok apa ada kat dalam... hehhehe

Jangan marahhhhhhhh... nanti kena jual.....

20 comments:

  1. wah wah untie, bz giler..
    sama la kita..
    btw, take care!

    ReplyDelete
  2. begitu la kalau umur dan sedang2 ni

    ReplyDelete
  3. ler,kak demam ke?oklah kalau dah sht.rehat byk2 eak

    ReplyDelete
  4. Salam, saya bersama Kak Khairiah, Shahidi be'kampung' di SMKPR untuk bahas ala parlimen. SMTSM ke suku akhir hari ini, bertemu Convent.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah............


    Walaweiiiiiiiii Kakak Gua dah Okes!!!

    ReplyDelete
  6. tue ler pasal.. tengok kat sekolah macam sihat je tapi tak update2 blog... cam tue la org nak masuk umah baru bz ya amats...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..
    barangkali demam penangan rumah baru..
    hahaha..

    ek eleh kak bagi bunga,mane syiokk kak laki nak dpt bunga..bg ler keta ke,moto ke,lappy ke??
    heheheheheeee...
    :p

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah dah sihat cikgu kita. Anak murid ramai ok tunggu tu....

    ReplyDelete
  9. One Z,
    dah tuo...
    harap org kat gunungpun ok.. ada salji tak?

    ReplyDelete
  10. hotmama,
    macam mana nak jadi hot selalu?

    ReplyDelete
  11. cg Izzudin,
    tu lah.. kami kena relief tau.. hehehe...

    ReplyDelete
  12. Dj Epoi,
    yeah.. dak ok. semangat nak mengajar dan berblog....

    ReplyDelete
  13. siti_m,
    aku bersemangat... nak masuk ngajor, nak buat kelas tambahan, nak decorate rumah.. semua... jangan demam balik.. sudahhh

    ReplyDelete
  14. hysMan,
    tak kan tak sudi bunga....
    tak apalah.. nanti akak hapdet special utk hang...

    ReplyDelete
  15. Syabar,
    cikgu demam anak murid suka sebab tak payah belajo...
    bila cikgu sihat... monyok je muka mereka...
    abih camno?

    ReplyDelete
  16. Kak Lin ...!!!!

    Walaweiiiiiiiiiiii jawapan OLE2 BANDUNG....500 JUTA.....hari ini jauh TERSASAR....

    Akak Teka arrrrr lagi betul2 besuk.....
    Gua nak Akak menang nih!!! kui...kui...kui......

    ReplyDelete
  17. waaallllaweiii..
    heheheee..
    mantopp ar kak..
    Thanx u cikgu..
    hahahaaa..
    kawan da bukak da..
    jengah la kak blog kawan..
    kihkihkih..
    :p

    ReplyDelete
  18. walaweiii...
    selamat ber BLOG kembali...syukur dah sihat...kita tentu lebih menghargai masa sihat ni compare ngan masa tak sihat...
    aduyaaaiii...

    ReplyDelete
  19. oh, akak demam jugak ek? musim demam agaknya skrg ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...