Thursday, November 24, 2011

Cuti sekolah dan aku...

Salam sejahtera semua..
dah seminggu tak update blog.. apa khabar semua? sorry la ek.. bila on internet, blogwalking.. fb... terus lupa nak update blog sendiri... hehehe
hari ni khamis dah hampir seminggu bercuti..
apa cerita cuti sekolah?
setakat ini masih di manjung.. belum ke mana-mana destinasi pelancongan lagi.. keadaan cuaca yang tak menentu.. membataskan niat..

Jemputan kenduri kahwin agak berderet-deret.. tak tau nak pergi yg mana satu.. baju "baru"pun kena ada.. hehehhe..

setakat ni masih okay lagi.. tenangkan fikiran dulu... bukan tak ada kerja sekolah yang nak dibuat walaupun cuti sekolah.. biar dulu le..

walau apapun, cuti hampir 7 minggu.. macam lama.. tapi sebenarnya sekejapje...
ok.. Selamat bercuti semua...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...