Tuesday, March 31, 2009

Ucapan terima kasih

kenapa aku buat entry ni? Siap letak gambo blog sdr Mazidul ni lagi. Bukan nak menunjuk. Bukan juga untuk promo blog Mazidul. Tapi aku rasa dan pada pandngan peribadi, aku suka ke blog Mazidul ni kerana aku tertarik dengan isu dan idea yang diutarakan oleh Mazidul. Mula-mula jadi silent reader je. Maklum sajalah aku ni siapa? Kalau Mazidul tu, satu Malaysia ni kenal dia. Tapi lama kelamaan, beranikan diri untuk beri komen dan cadangan. Seronok berbincang tentang isu yang ditimbulkannya. Sesekali terkena juga batang hidung ni dek tulisan si Mazidul ni. Korangpun mesti kenal siapa Mazidulkan? Dan aku rasa bangga juga bila Mazidul sudi singgah ke teratak aku yang tak seberapa ni di sini.


Dan paling aku suka ialah bila aku mengexpose diri di blognya, maka ada juga rakan-rakan blogger yg sudi menyinggah di blog daku...
Antaranya ialah:



hysMan


Amirul


Dj Epoi

dan yang paling best bila kakak Dj Epoi yang juga kawan lama kepada PK Hem di sekolahku sudi mengunjungi blogku. terima kasih,
Syabar.


dan aku juga berterima kasih kepda semua mereka kerana sudi juga link dengan kengkawan lain di blog ni. Semoga ikatan ini berpanjangan...

16 comments:

  1. Kawan yang baik sentiasa doakan, bangunkan dan berusaha lakukan yang terbaik untuk KAWANNYA

    ReplyDelete
  2. SYAbAR,
    bila nak datang Manjung? Terjah cg Wan dan saya sekali.

    ReplyDelete
  3. Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

    Kak Terharu Gua ...bila kak buat camni Kak Lin....

    Gua ucapkan terima kasih gak kat Bro Zidul.....

    Gua rasa....memang sebab musabab dialah kita semua dapat menghubungkan tali silaturahim ini...

    Buat semua TAHNIAH....
    Paling ISTIMEWA - CIKGU LIN -WARISKU MINANGRAWA

    Bila kita semua nak buat Perjumpaan nih....
    Gua dah tak sabaw nak pasang Karaoke nih!!!!
    Kawan nyer pasal takder aper melintang FOC

    Amacam Kak? Jadik ?

    ReplyDelete
  4. Dj Epoi,
    kalu time chootiii sekolah boleh kot. tp time chootiii panjang la..
    dulu Mazidul ada plan buat bagan lalang. jom kita realitikan nak? epoi la mastermind nya. akak ni susah cikit. cakap terus terang. maklum org pompuan lg pun chekgu gomen ni bukan senang nak chooti.

    ReplyDelete
  5. Aduhhhhhh....
    Kak Lin sudah glamer seantero dunia...
    bangga aku mjadi kawan K.lin...
    heheheeee...
    :)

    ReplyDelete
  6. Akak...kawan punya pasal ....
    Gua talak masaalah.....cuma kita kna plan jarak yang panjang......kna check everything......
    Kalau kita betui2 set benda2 nih semua awal2 rasanya semua tak dak masaalah arrrrrr......

    Hari tuh ...yang Bro Zidul planning gi Bagan lalang tuh.....
    Gua tunggu jer dia rogger Gua......pasal Gua dah email kat dia...tapi takder responk......mungkin cbuk Bro tuh!!!

    Inshaalah Kita semua usahakan!!!
    Takde langkah pertama...mana nak ada langkah seterusnya kan Kak?

    ReplyDelete
  7. Salam Kak Lin,
    Terima kasih ke atas penghargaan tuh... rasa terharu plak... terima kasih buat Bro Mazidul juga... kalu tidak kerana blognya... mane mungkin terjalin hubungan kengkawan nih? apepun... didoakan persahabatan yg dijalinkan ini terus berpanjangan dikalngan semua... InsyaAllah...

    ReplyDelete
  8. waaaa.....
    ana fofuler ler mcm akak..
    hehee..
    tp teman rsa nak nanges wooooo...
    penghargaan yg tak terhingga..
    trima kaseh kak di atas special n3 ni..
    itu ler pasal jika kita tgk scr +ve,blog mcm bro Mazidul ni dpt menjalinkn ukhwah sesape saudara..
    tak kira selatan,utara,timur dan barat boleh dijejaki..suma kita boleh kenal..
    cewah...

    terima kasih kak..
    insyaAllah,persahabatn ibarat adik dan kakak ni akan
    kekal hingga akhir nyawa..
    peace no war sis..
    :p

    ReplyDelete
  9. nurul,
    dirimu juga famous. ha ha ha sama-sama kita memfamouskan diri kita.

    ReplyDelete
  10. DjEpoi,
    InsyaAllah. mudah-mudahan kita boleh!

    ReplyDelete
  11. Amirul,
    tu la kan. mudah-mudahan terjalin ukhuwah ni, boleh kita bertukar-tukar idea dan tips hidup bahagia.

    ReplyDelete
  12. hysMan,
    kita sesama doakan. Bila nak datang ke Manjung?

    ReplyDelete
  13. insyaAllah, ada rezeki lebih nanti, sampailah kat sana. Kalau anak sulung akak dpt teknik kat sana, rasanya seringla kita jumpa. Nak buat camna dia dpt KL

    ReplyDelete
  14. Akak nak lepas kl pon boleh kate 3 kali seumor idup takat ni..he..
    nak ke utara lg laa..
    heheheee...
    insyaAllah sampai..
    :p
    akak menantu nnt sampai ler teman..

    ReplyDelete
  15. Syabar,
    mungkin kita sebaya. saya sebaya dengan cikgu wan yusaini.
    anak u kat teknik mana?

    ReplyDelete
  16. hysMan,
    insyaAllah, nanti akak jemput ye.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...