Friday, November 25, 2011

Memasak dan aku...

Salam sejahtera semua..
dah makan? masa menulis entry ni jam menunjukkan angka 8.00... 8.00 pagi.. perut macam dah berkeroncong tapi belum ada apa-apa makanan nak dimakan.. tak tahu nak masak apa hari ni..

Time bukan cuti sekolah, bila berdetik jam 8, terus menuju kantin.. makan apa yang ada kat situ.. tapi bila time cuti ni.. kena pulak malas nak ke mana-mana, memang kena kreatif menggunakan apa yang ada dalam peti ais tu... 
Bila search balik apa yang ada kat dlam blog ni... bukan banyak resepi pun.. ada lah sikit-sikit.. tu pun resepi biasa je.. 
jom la.. tengok apa yang ada kat sini. manalah tahu.. ada idea apa nak masak..

 
semalam dah masak kerang rebus.. lama tak masak sebab "malas" nak memberus kulit kerang tu.. hehehe..
En gugel, thanks for the foto..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...