Tuesday, December 15, 2009

Akaun nuffnang yang agresif...

Sejak mula berblog setahun yang lalu, macam-macam gadget yang nak disumbat dalam blog yang terhad ruangnya ni... tengok blog orang yang ada glitter, akupun nak jugak.. tengok layout blog org cantik, akupun nak try buat jugak...

tengok orang ada nuffnang, akupun buat jugak...

tapi selepas lebih setahun berblog, aku hampir melupakan tentang akaun nuffnang aku .. username n passwordpun lupa terus.. bila aku jengok blog kengkawan esp yanmie dan kak ina kl, aku teruja kembali untuk menjengok akaun yg dah bersawang tu... mulalah aku selongkar balik buku "magic" aku sebab semua username n password segala benda aku letakkan kat situ. Nasib baik jumpa... dan inilah hasilnya.. harusku tersenyum lebar kerana earning aku bercambah...



maaflah sebab terpaksa sorokkan RM RM tu.. bukan apa.. tak maulah riak... ada yang dapat banyak dari tu pun tak bising.... tapi walau sikit, syukurlah sebab bukan ada orang saja-saja nak bagi kita duit free tau..

Dikesempatan ni aku ucapkan terima kasih kepada semua yg sudi datang.. bagi komen, dan paling penting... datang dan klik-klik kat iklan tu...
sudikan datang lagi, baca blog ni dan klik-klik kat iklan tu ye... aku sendiripun teruja pegi terjah blog kawan-kawan n klik-klik...

Ok.. kepada blogger yang belum tempek iklan kat blog tu, boleh terus klik sini.. dan sign up dulu ye...

selamat mencuba

12 comments:

  1. tak pnah register...
    :)
    ~nak cuba, tapi blum lagi kot....

    ReplyDelete
  2. salam kak,

    ekekeke...ada gak lekat yea nama yan kat sini. tulah kan kak sapa kata berbelog nie buang masa? blh buat duit ape...hehehe

    ReplyDelete
  3. boleh la beli baju sekolah anak-anak...

    ReplyDelete
  4. ini yang aku teruja ni, aku pun baru 2 bulan tempek nuffnang,

    ReplyDelete
  5. nuffnang ni tak beh tgk selalu
    buat2 tak ingat je
    sekali bila cek, bula mcm byk.. mmg
    teruja kan
    alah, skit pun duit gak kan
    sape nak bagi

    ReplyDelete
  6. tc,
    cubalah.. lembaran kenangan ramai peminat... lagi banyak income..

    ReplyDelete
  7. yanmie,
    akakpun banyak belajar n dapat inspirasi dari yan.. tq so much...

    ReplyDelete
  8. OneZ,
    aku nak beli gelang besor...

    ReplyDelete
  9. anjang,
    teruskan bernuffnang.. hehehe

    ReplyDelete
  10. dayu,
    salam singgah.. terima kasih utk anda n nuffnang...

    ReplyDelete
  11. Nikel Khor,
    yeahhh.. nuffnang t best..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...