Friday, April 22, 2011

Gunting rambut

salam sejahtera semua


saya ada tiga orang cahaya mata. dua daripadanya ialah lelaki. 
anak-anak lelaki pasti nya perlu berambut pendek. 
bagi rambut yang lebat dan tebal, kekerapan menggunting rambut akan bertambah.. 
maklum saja bila dah bersekolah, takkan nak biar anak berambut panjang ke sekolah.

kalau suami saya, dia lebih senang menggunting sendiri rambut anak-anaknya. dia suka sangat kalau anak-anaknya berambut ala-ala nicholas dalam cerita "8 is enough"..

comelkan? adam rich aka nicholas

tapi kat malaysia ni mana boleh pegi sekolah dengan rambut style itu.. hehehe
makanya bila anak-anak dah bersekolah..
kedai gunting pasti dituju setiap bulan...

8 comments:

  1. comel nye gunting rmbut cm 2...hehehe

    ReplyDelete
  2. meh sini, ambo ni pandai jah gunting..pernah jadik guru disiplin

    ReplyDelete
  3. imanshah,
    orang yg pandai skill, memang kreatif..

    ReplyDelete
  4. selamat malam cikgu hazlin..
    lama tak singgah rindu dgn cikgu

    PS: harap sihat yer, suka lihat budak2 lelaki sekolah berambut kemas... ala2 mawi..

    ReplyDelete
  5. ayu,
    thanks masih ingat kat saya..
    datang selalu :)

    ReplyDelete
  6. comel I tengok your boy kena gunting rambut tu..

    Yealah..Adam's hair looks cute on him..I have tried this style to our boy...but...tak masuk hehehe..

    ReplyDelete
  7. ummirosma,
    cinta hati saya tu memang suka perasan cute tau,....hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...