Tuesday, December 21, 2010

Shopping shopping

Salam sejahtera semua,

dah balik ke manjung semula selepas menghabiskan cuti... balik sekejap sebab nak settlekan hal sekolah anak-anak dan beli buku..

walau buku teks free, cikgu macam tak cukup-cukup buku nak suruh student baca (eh! akak ni cikgu juge.. buat-buat tak faham pulak hehehe..).. beli pulak buku kerja... seorang anak dah RM150.. (itu buku je).. kalau nak ikutkan, akakpun boleh telefon je tokey kedai buku tu.. nak buku yang mana.. FOC... tapi nak tolong koperasi sekolah... apa salahnya.. bila lagi nak mainkan peranan sebagai ahli PIBG...

lepas beli buku dan daftar taska... pegi cari kasut pulak.. yang shopping dulu tu, kelengkapan nurul dan izham.. yang ini ikhwan pulak.. kasut size yg paling besar... nasib baik ada..



sebelum ramai-ramai orang shopping raya krismas, lebih baik akak shopping barang dapur dulu...


mana-mana shopping complex penuh dgn pokok krismas...

7 comments:

  1. Salam..Wah ibu-ibu dah mula sibuk buat persiapan untuk anak naik sekolah.. Lepas ni, cikgu2 dah kena datang meeting pula.. Sekejap je dah nak habis cutikan kak..

    ReplyDelete
  2. betul tu nur...
    setahunpun sekejap inikan pula sebulan..

    ReplyDelete
  3. Shjopping kat kl ni..wah teruja patik

    ReplyDelete
  4. baru dpt gaji ke?
    orang kaye baru? heheh

    ReplyDelete
  5. nida..
    bukan dapat gaji, dapat imbuhan
    hehe

    ReplyDelete
  6. ye betul tu..keperluan anak2 didahulukan...

    pokok krismas kat sini pun byk...and my kids sangatlah 'jatuh cinta' kat pokok yg berhias cantik ni...sampai nak letak kat rumah jugak...hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...