Sunday, November 14, 2010

Powerman 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ini berlangsungnya acara Powerman 2010 di sekitar Seri Manjung dan Lumut Perak...

.. dan seperti biasa akupun tak perasan acara ni berlangsung di sekitar rumah aku sebab bannernya dah lebih sebulan tergantung kat jalan raya.. apa yang aku sedar, masa nak ke pasar jam 9.00 pagi tadi, ada mat-mat polis yang jaga traffic kat semua simpang jalan dan ada le manusia yang berlari-lari.. hehehe..

so, kali ni aku tak nak "terkena" lagi seperti tahun lepas... terperangkap "gila" dalam road block yg polis buat sampai aku nak kena saman...

ok le.. nak pekena laksa dulu sebab hari ni lunch dgn laksa.. yummy..

***nanti akak postkan pic/menu laksa tu ye.. tunggu...

2 comments:

  1. Powerman tu apa?? untuk orang2 kuat ka

    ReplyDelete
  2. iyo, cam ironman... lari, cycling, swimming...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...