Friday, April 3, 2009

ke Teluk Batik


Dah lama tak bermandi manda di Teluk Batik. Sambil mandi manda, bercanda-canda dan merehatkan diri selepas memenatkan diri di sekolah.
Ke mana lagi destinasi yang harus kami pergi selain ke Teluk Batik... dekat, nyaman, free, ...
Jom ramai-ramai ke Teluk Batik. Selalunya kami sekeluarga keluar seawal 8.00 pagi. Sebelum matahari berada tepat di atas kepala, kami balik....

21 comments:

  1. Dah lama tak Teluk Batik, tetapi pakai baju batik setiap hari
    Khamis..

    ReplyDelete
  2. jadila.. ada jugak batik batik.. hehe

    ReplyDelete
  3. Kak ....kalau dekat Gua dah terjah dah Kak....
    dah lama Gua tak turun sana....Teringat gua 3 bulan lpas waktu gi Pangkor....best arrrrr

    Selamat Bercuti Buat Akak ..Suami & Anak2

    ReplyDelete
  4. Fuyoooo....gempaq ar..
    telok tu pon pakai baju batik tiap kamis jugak ke kak??
    hehehee..

    njoy ur holiday..
    nampak cam seronok je..
    release tension..
    peace no war..
    :p

    ReplyDelete
  5. Epoi,
    tidak boleh ku bayangkan bila dirimu terjun ke dalam laut itu. kat Pangkorpun best. tapi lecehla nak kena naik feri pulak.
    nak berenang takut tak sampai pangkor, terus ke Indon. hahahhaha

    ReplyDelete
  6. ko ni Man memangla... kelakar ek? akakpun tak pasti ngape Batik tu melekat kat teluk tu.

    agaknya dia teringin nak pakai baju batik juga le..

    ReplyDelete
  7. Salam Kak,
    Selamat beristirehat...

    ReplyDelete
  8. Walaweiiiiiiiiiii pengurusi burung hantu ponk masih ader lagi eik!!!!?

    Ingat dah Titun!!!!

    Woi!!!! Malam nih kita dua jelajah blog kawan2 jer lah eik!!!!
    Heheheeheeh

    Tak sempat nak buat Entry bila dah start masuk Redah blog kawan2 hehehehe
    Layanzzzzz jer lah eik!!!!

    ReplyDelete
  9. best kan kak dapat rehat2kan minda tepi pantai melepas lelah...
    sambil2 tue tgk laut pun dpt byk pahala...

    ReplyDelete
  10. aku minat sgt pakai seluar kecik batik

    ReplyDelete
  11. byk kenangan di teluk batik.... perhaps satu masa nanti boleh join kak lin makan2... nie yg buat tak sabar nak balik nie:)~

    ReplyDelete
  12. aku yang dah lama tinggal kat manjung nie tak pernah mandi manda di teluk batik....
    bila la nak gie mandi???

    ReplyDelete
  13. wah rase teruja lak bile tgk laut nih! rase nak gi skrg ye jugak! hehe!

    ReplyDelete
  14. Dj Epoi,
    saper pulakla pengerusi burung hantu tu? hr tu tak sempat nal kayan sebab tertidur...

    ReplyDelete
  15. gs,
    tengok lautpun dapat pahala juga ek? okay tq 4 the info.

    ReplyDelete
  16. OneZ,
    mesti kao "cute" giler punyo...

    ReplyDelete
  17. shiela,
    time bukan cuti sekolah memang nyaman dan nak mandi sampai lebampun boleh. bilala nak bersua ek?

    ReplyDelete
  18. siti_m,
    bila-bila ko boleh pegi. malam, pagi, petang, senja... nak mandi je kena tengok keadaan... kalau 'prime time', memang le laut tu luas, nak bersihkan badan tu yg jd masalah... bilik air crowded..

    ReplyDelete
  19. Pengerusi Persatuan Burung Hantu (PSB) Amirul,merangkap setiausaha DJ Epoi..
    hahaa..
    :)

    ReplyDelete
  20. Man,
    thankx for the info.
    Man jadi setiausaha ke?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...