Thursday, November 25, 2010

GERAM TAHAP GABAN...

Salam sejahtera semua...

geram betul dengan line internet semalam.... kejap ado, kejap tak ado.. macam iklan biskut pulak.
ingatkan bila melanggan s%$#*&, semua berjalan lancar.. bayar tetap bulan-bulan.. tapi servis sangkut-sangkut macam enjin bot tertelan minyak ron98.. hehehe
apa bondo yang melalut pepagi buto ni...

Bukan sesaja nak marah. bukan nak mengutuk. tp camtu lah.. bila servis yang dijanjikan tip-top, hakikatnya hampeh, tu yang hangat je hati.
Akak ni nak siapkn kerja sekolah.. kena guna internet.. tp bila linenya cenggini, bilo nak siap kojo? sampai tahun dopanpun tak tontu siap laei..
date-line nya end of november, eh.. tu tinggal lima hari jer.. adushhh geramnya..

kadang-kadang terfikir pulak bila teknologi semakin canggih, semuanya di hujung jari, sepatutmya semua kerja jadi semakin mudah. TETAPI???????... huhuhu..

GERAMNYA!!!!

***adushhhh...

8 comments:

  1. dh nmpa pn buatan mnusia..., xder yg perfct tp geram gak. jnji bkn men hebat lg kn ! huhu

    ReplyDelete
  2. ^$^%&(*& tu celcom ker maxis berokband??
    kompom celcom kan..
    hehehe
    yok wifi..huhuhu

    ReplyDelete
  3. alahai.,.kat sini pun sama jugak akak....e-siput! Geram jugak bayaran tak berbaloi dgn service tu...

    ReplyDelete
  4. zal,
    kita je yg nak tolong.. diaorg yg dpt untung..

    ReplyDelete
  5. imanshah,
    wifi free pun kalau guna st%^$#@ pun sama gak!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...