Wednesday, November 24, 2010

Fridge magnet


Salam sejahtera...
Lain macam pulak nak post entry kali ni... macam-macam style pulak en blogspot ni buat. nasib baik akak ni tak berapa buta it. Celik sangatpun idak juge... tapi best jugak.. dah macam-macam ikon diletaknya. Kaku kalau dulu nak buat garis cancel tu, kena edit html kena ingat coding.. tp la ni, manyak sinang la... Icon undo pun ado... wah suko akak...

la, asal nak cerita pasal fridge magnet.. melalut kat kotak entry pulak..

okay.. okay... kita citer pasal fridge magnet ye... mesti korangpun ada fridge magnet kan??? Akak ni tak la suka mengumpul fridge magnet ni sebab rasa macam semak je.. tp sesekali nampak design dia yang cute dan cantik-cantik, beli la jugak. Lagipun kalau ada kawan-kawan yang bagi, mesti le akak terima.. Setakat ni tak la banyak fridge magnet tu.. boleh bilang dengan jari tangan + kaki... kalau nak pakai kalkulator, boleh lagi.. hehehe..

korang jangan gelak sbb akak tayang fridge magnet tu..
"eleh.. kalau setakat lima enam ketul, tak payah nak tayang"

sebenarnya banyak yang dah pecah dan tertanggal.. akak malas nak repair dan yang pasti ada satu yang akak paling suka dan ia datang dari jauh.... tp biarlah rahsia okay...

***ada tak sesiapa yang nak sedekah fridge magnet dia pada akak?

3 comments:

  1. Salam hazlin

    Tantik ler fridge magnet tu... kdg2 mama pun guna fm tu kat whiteboard nota utk anak2.

    ReplyDelete
  2. mamawana,
    kita mesti beli kalau cantik kan? dan mesti ada yg jd sentimental value

    ReplyDelete
  3. yea...my hobby jugak ni kumpul fridge magnets...tpi betul tu akak...kalo dah rosak or pecah tu malas gak nak repair...ehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...