Sunday, October 31, 2010

Hari Ahad yang cerah



Assalamualaikum... dan salam sejahtera..

Ahad, hari ni anak-anak merengek nak ke Teluk Batik. Untuk tidak menghampakan, jam 9.00 kami dah terpacak kat sana. Anak-anak punya le excited.. puaskan mandi.. ayah anak juga camtu. Aku je yang malas nak mandi.. bukan apa.. macam tak sesuwei je. Orang tetap ramai walau bukan cuti panjang.. alaa... mana lagi tempat nak pegi? nak ke PD? ada buaya katanya.. jangan marah org PD...

bila tak mandi, sempat jugak aku menanda kertas exam student aku.. tetap tak siap juga sbb asyik melayan anak2... sekejap je kami mandi sbb hari semakin panas.. takut kulit gelappppp...

tengahari singgah KFC, untuk si kecil, yg lain-lain sibuk nak McD.. hai.. asyik fast food je...

okay itu cerita setakat ptg ni. tak sempat nak upload gambor.. lapyy aku buat hal la pulak...
okay, chow!


update!
saje letak pic mee goreng ni
menambah perisa..

8 comments:

  1. ruginyer tak mandi.. atau akak yg takut kulit gelap.. adehh....
    atau akak takut air...??
    larriikksss......
    hehee...

    mane ade buaya kat pD...itu buaya jadian,buaya darat.. huhuu

    ~btw,keyEpsi buleh mcD tak bagus kot kak.... kajian dah buat,burgernyer boleh tahan berbulan2 tanpa kulat.. huh...

    ReplyDelete
  2. TB tu depan mata.. dekat je..
    lgpun tak kuasa nk mandi dgn "org ramai yg tak senonoh" .. hehehe

    ReplyDelete
  3. ahad yang mendung...berangin...dingin.

    ReplyDelete
  4. seronok kan tguk anak2 dan ayah anak mandi manda..lama dah ida tk bawak naak2 mandi manda ni..

    tp yg paling seronok tguk mee goreng tu ...sedappp...

    ReplyDelete
  5. Wah seronok mandi-manda... lawa blog...:)

    ReplyDelete
  6. onez,
    nak g cameron cuti-cuti deepavali..

    ReplyDelete
  7. idalara,
    mee goreng tu memang sedap!!! :)

    ReplyDelete
  8. amirul,
    blog kesayangan.. jgn biarkan bersawang.. banyak nostalgia..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...