Wednesday, October 20, 2010

20:10 .... 20.10.2010


hari ini
20.10.2010

dan pada jam
2010

apa kenangan terindah?



10 comments:

  1. hari yg kurang memberangsangkan

    kena ngan pengetua..huhu

    ReplyDelete
  2. kurang mberansangkan juga...
    lambat masuk jaga exam....
    leka buat kja punya pasal.....

    ampunnnnnnnn......

    ReplyDelete
  3. imanshah,
    esok ajak pengetua g minum kat kantin, awak belanja.. hehehe

    ReplyDelete
  4. tc,
    no problem... better late than never..

    tp kalau belanja akak nescafe "o" pun ok gak.. hehehe

    ReplyDelete
  5. time macam ni tok kadi mesti busy kan kak.. fully book gitu..

    ReplyDelete
  6. 20.10.2010 pd jam 2010 saye tgh tido..........

    ReplyDelete
  7. tak terfikir plak semalam pukul 2010 sangat cunn...

    tapi mmg takde yang special berlaku sbb waktu rasanya time dinner takdepun duk depan tv tgk berita

    www.sw33tdarling.com

    ReplyDelete
  8. lily,
    tok kadi yg panik kalau tak dapat akad pada 2010..

    ReplyDelete
  9. budak kentang,
    membulat je keroje ko...
    larikkkkkkkkkkksssssssssss

    ReplyDelete
  10. sweetdarling,
    memang itu timenya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...