Tuesday, October 19, 2010

edisi 476



Assalamualaikum dan salam sejahtera..
masuk minggu seterusnya...

minggu yang semakin sibuk.. sibuk di tempat kerja..


bagi sesetengah cikgu, bila budak exam, time tu lah masa rehat dari mengajar...
time tu jugak ada yang terlebih rajin, buat extra class..
ada jugak yang ambik kesempatan buat jamuan..
ramai jugak yang bersantai-santai.. berbual kosong

aku ni macam biasa.. time ni la yg paling sibuk atau buat-buat sibuk..
kerja rutin yang menjadi darah daging..
cuma bila kerja yang memerlukan "sumbangan" semua tenaga warga kerja, aku amat menghargainya..

terima kasih kawan-kawan...

2 comments:

  1. tolong tanda kertas ujian eh kak?
    adik sy pun ngah exam..
    tp die relax semacam je.
    akak die yg cuak..

    ReplyDelete
  2. mienna,
    tolong tanda kertas ujian tu satu cerita lain...

    bila jadi "pengurus" exam ni.. tu yg tak boleh relax...

    biasale tu dik, bila anak exam, mak yg gabra lebih hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...