Monday, June 8, 2009

Cuti-cuti.....bershopping...


Bila cuti sekolah, mulalah gatal tangan nak perabih duit yang ada... so cuti ni jom g bershopping. bukannya apa.. waktu kerja pakai satu kasut dan handbag yang sama je... pakai sampai koyak..

So, masa cuti ni lah nak bershopping sakan...

12 comments:

  1. kadang2 kita asyik dok perabih duit kat keluarga je sampai terlupa barang keperlaun sendiri jarang betukar..tak pa lah, family first!!

    ReplyDelete
  2. salam cgu...

    selamat bercuti...
    teman nak balik perak...
    teluk intan...

    makan tempoyak.

    ReplyDelete
  3. Salam Hazlin,

    eehhh, sya nak ikut shopping , leh ke?...tu baru shopping kasut belum lg beg..kan...kan?

    Nasib baiklah duit tu banyak yang di perabih tu....hehehehe

    ReplyDelete
  4. Shopping jgn tak shopping cikgu. Buka sekolah nanti, biar anak2 murid nampak cikgu dgn gaya barunya.....

    Cikgukan perlu sentiasa berubah untuk kebaikan....

    ReplyDelete
  5. Naddiea,

    Kalau kau baca HARI INI DALAM SEJARAH... itulah guru kami. Kesian ur PK(HEM) tak dapat joint sbb jaga mak di hospital. Dia tok tanya mengapa Wa tak datang malam tu....

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti..beli yg puas hati..

    ReplyDelete
  7. Salam..........

    Sesekali perabis duit shok juga kan ?
    hehehehehehe

    Daripada gambow kat atas tuh!!! saper yg shopping ni Kak ?

    ReplyDelete
  8. tahniah kak lin..sbb dapat handbag ngan kasut baru:)

    ReplyDelete
  9. salam...
    saya baru jer balik dari Pangkor & Lumut...Bandar Pelancongan Maritim...
    kagum dan sangat kagum dengan pembangunan di daerah MANJUNG...

    ReplyDelete
  10. banyak tuk aktiviti kak lin time cuti...

    ReplyDelete
  11. Heeehee apa salahnye kan yea akak...as a reward to what we have done...tp nak jugak tengok beg dan kasut tu...*winks*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...