Wednesday, March 18, 2009

Tak sabar nak masuk rumah baru

Gambar ni masa rumah siap 85%. CF dah dapat dan kuncipun sudah diserah. Dah lama menunggu rumah ni siap. Tapi sebelum masuk, kena buat renovation sikit-sikit. Ideapun dah ada, 'tukang' nya dah ada, cuma ntah bila nak mula.
Kalau boleh sebelum pindah, biar settle semuanya. Sediakan aja RM nya.
Kalau boleh biarla sebelum bulan puasa.
Syukur dengan rezeki yang Allah bagi....

15 comments:

  1. raya ni umah baghu ler yer K.lin..
    Tahniah...
    jgn lupa jemput kami dtg, makan jemput2...
    :)

    ReplyDelete
  2. cantiknya rumah....
    saya pun baru masuk rumah baru...
    cuma belum ada orang baru....he....he....

    ReplyDelete
  3. Salam kak Lin,
    Tahniah dapat rumah baru... Nampaknya raya tahun ni Kak Lin sekeluarga beraya kat rumah baru lah ye... :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah le, jangan lupa jemput kenduri masuk rumah. Hehehehe

    ReplyDelete
  5. wah.. bestnya dapat umah baru.. kena jadi casa impian ni...

    ReplyDelete
  6. Fuyooooooo...
    chanteq dan besaqnya ghumah...
    bile la aye nak dpt uma sebesau gitu..
    hmmm..dlm mimpi barangkali..
    tapi cita2 mesti ada...
    yes,i can get it..hahaa..
    nnt raye buat open house jgn lupe jemput kite..
    nak mkn jemput2 akak..
    hahaa..sodapp oo...
    :p

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah umah dah siap kan...nanti jangan lupa update mendeko rumah ye.....

    ReplyDelete
  8. bila nak buat "open house" kesyukuran ?

    ReplyDelete
  9. Walaweiiiiiiiiiiiiiii


    Kalau Gua .....dok kat belah2 sana boleh aaaaaar tolong aper yang patut.....hehehhehe

    Kak kalau ader apa KEMUSKILAN tentang DECORATON & RENOVATION bleh aaaah roger2 Gua.....

    FOC - Untuk orang yang bergelar PENDIDIK

    ReplyDelete
  10. kak lin,
    cantik dan luas rumah tu...
    nanti naik rumah baru, buat kenduri ajaklah geng blogger.. kita boleh pot luck..

    tahniah dapat adik ipar baru!

    ReplyDelete
  11. hazlin..bila ida tguk rumah ni terimbau kembali rumah kesayangan yg terpaksa ditinggalkan setelah segalanya berakhir...sedih bila diingat2kan dan ida rasa mcm tak mungkin akan dapat kemabli rumah begitu..
    mst lin tak sabar2 nak masuk rumah baru..muga rumah lin jadi 'rumahku syurgaku'

    ReplyDelete
  12. jgn lupa ajak untuk kenduri masuk umah baru ye....
    dah lama tunggu

    ReplyDelete
  13. Alhamdullilah...akak dah punya rumah baru yea..nampak sangat cantik..congrats. Tak sabar nak tengok the interior decoration akak..punyele best beraya di rumah baru ni nanti...i like the colour of the outside walls...cool!

    ReplyDelete
  14. Salam Kak Lin....lamo tak singgah....wah cantik umah baru tu...mesti semangat nak decorate ni kan?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...