Saturday, February 7, 2009

Awards dari Mar dan DjEpoi

Nampaknya tahun 2009 ni memang murah rezekiku. Terima kasih kepada yang sudi memberi hadiah. Aku sangat menghargainya.



Award yang di atas ni diterima daripada adik Mar. Mar ni masih lagi study. Sesiapa yg nak bertandang ke blognya boleh klik kat sini.


So, nak panjangkan sedekah Mar ni, aku serahkan award ni khusus utk blogger perempuan..

Award yang merah menyala ni pulak aku terima daripada DjEpoi yang dah lama aku kenal, tp baru sekarang dia jenguk blogku. he.. he.. Thank you.

So, untuk blogger lelaki jangan kecil hati kerana ada juga untuk anda semua.. ambil award merah tu tempek kat blog masing-masing ye..
Juga kepada yg namanya tak dihighlightkan, sudikanlah. Jangan malu-malu tau..

8 comments:

  1. tq kak.. sudi terima award dr mar..

    ReplyDelete
  2. 10Q kak sudi bagi da hottest red award ni kat saya..hehe..
    saya amat mghargainya..
    thanx again kak.. :P

    ReplyDelete
  3. Buat kaum2 ADAM yang TEGAR.....
    Tahniah buat korang...

    One Z
    hysMan
    Jinggo

    Tq Cikgu Lin.....
    Tak seberapa ponk AWARD Gua tuh....
    Hahahahahah

    ReplyDelete
  4. Salam cikgu,
    Tahniah diucapkan... nampaknye musim award gaknye... :)

    ReplyDelete
  5. wah2...bestnya..terharu gitu..thanks sgt2..nnti yan tempek kt blog yea..

    ReplyDelete
  6. thanx kak bagi award yang cute miut tu...dah tempek kat blog pun...hehehe...

    ReplyDelete
  7. hysMan,
    sama-sama. glamour akak di blog mu..he..he...


    Dj Epoi,
    lepas ni rajin-rajinlah bagi awards ye :)


    Amirul,
    jgn datang je, amik award tu terus...


    Yanmie,
    semoga bahagia selalu...


    Lillies,
    terima kasih juga...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...