Thursday, November 27, 2008

Melihat blog yang dah bersawang

Dah lebih seminggu sebenarnya tak berblog. Balik gombak. So streamyx tinggal kat rumah le jawabnya. Nak dial-up mesti melecehkan. Nak pegi cc ... ahh tak payah. Sabar je. Semalam balik gopeng, kat belakang rumah mak ada library desa.. apa lagi.. ambil kesempatan lah jawabnya. Tapi punya la... slow and steady.

Terasa lama lagi cuti ni... apa saja yg aku buat kat rumah.. jd suri rumah sepenuh masa le jawabnya. Tak boleh ku bayangkan kalau aku jd suri rumah tangga sepenuh masa. Bosannya.... Maaf ye kalau para suri rumah terasa. Aku tahu sangat kerja kat rumah tu memang tak akan habis. Dari celik biji mata sampai tutup biji mata, ada je kerja nak buat.

Semalam aku balik ke gopeng dari gombak. dua jam je ikut highway. Kat slim river, hujan lebat selebatnya. Ingatkan hr ni nak g cameron, cam nak ujan je. kiv dulu.

Next week aku kena mulakan kerja baru. Senang-senang aku report kat sini lagi. ok chow...

p/s : lega rasanya dapat berblog....ahhhhh

2 comments:

  1. yerler.. lama takde entry kakak. nanti singgah dubai amik award yer:)

    ReplyDelete
  2. shiela,
    akak dah balik manjung. nanti akak amik ye,..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...