Thursday, November 13, 2008

Lagi~Hari-hari terakhir di STESMA 2008

Pagi-pagi (Rabu~semalam) kami telah dijamu oleh Pn. Kamariah yang rajin buatkan bihun sup. Disulam pulak dengan kek "campak-campak" oleh Pn. Hjh Salmah. Emmm. yummy... dinyamankan dengan air teh O yg disediakan setulus hati dik Azreen. EMMMPH.... konyang..and tqvm.

Wah! ketiga-tiga tu ada blog masing-masing tau.... (nak link? pegi je kat side bar tu okay..)


Tak lama lepas tu, kami yang tinggal di bilik guru seramai +- 9 orang (yg lain pegi jaga exam SPM kat skul lain), telah dikunjungi oleh En. Rafzi untuk daftar exam PTK tahun depan... Yahooo... aku tak kena kursus tahun depan sebab start from next year sesapa yg dilantik for DG44 harrrruuuuussssss ambil exam "ABC" sajor..ha..ha.. itulah rezeki namanya... so have to study ek!!!

Azreen nak sign dulu
Passsss tu kan ... apa lagi nak buat????? Haaa.. sesi kemas mengemas.
Udah abis sesi kemas mengemas tempat dan meja kerusi kami, ... ha... cantikkan bunga kat bawah ni ???
Bunga ros lagi... yg idup tau.... segar bugar... kaler oren lagiii...


Sukanya!!!!!

Kat mana kitorang dapat???? Eh ! saper kitorang???

Ala... aku, nurul & azreen



OK ~ "aku" tukang amik gambor

Kitorang dengan setulus hati pergi ke Dewan Makan Asrama kerna di sana sedang berlangsung acara 'silap mata' ~ ye lah bebudak form 4 ni dah abih exam. Dpd melepak tak tentu hala... buatkan lah program utk mereka...

"Silap mata" ni memang silap matalahhh ada campur stunt juga..



Pe"silap mata" ni ayah kepada bekas student STESMA juga. Sori ye lupa nama. Macam-macam dia buat. Tapi tak sangka kami dapat bunga sebab dia boleh buat magic kotak kosong keluaq bunga... Ala korang mesti biasa dgn "silap mata" ni sebab masa korang kocik-kocik dulu mesti penah tengok kan..kan..kan...
Lepas tu kami pegi lunch, balik bilik guru wah!!!, cikgu-cikgu yg ada masih terlebih rajin..


Key in markah ke Diana?


Petang tu ada exam SPM paper Sejarah 2.. Jam kat pusat AB807 dah terbarai... cikgu Haris on duty, cari selotep, so cari aku leeeee...

So habislah sehari d STESMA
tunggu pulak cgeghita seterusnya...

6 comments:

  1. dah nak cuti sekolah yer.. bolehler jalan2 carik makan...:)

    ReplyDelete
  2. cantik gak periuk nasi kita... tempat kak lin la...

    ReplyDelete
  3. untie, sekarang tak mengajar dah kan?

    sok start cuti la eh? leh la mai rumah kenduri luth ae ahad nih..

    jemput ya satu keluarga..

    untie,jaga spm tak?

    ReplyDelete
  4. shiela,
    boleh la jalan2 balik kg...

    ReplyDelete
  5. azreen,
    next year kita buat contest yea..

    ReplyDelete
  6. luth,
    ada rezeki untie datang kay...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...