Saturday, November 29, 2008

AWARD YANG MANISSS

Terima kasih banyak Kak Lin ucapkan kat Shiela Hassan sebab sudi bagi Award MONKEY MAT YEH yang Kak Lin tengok saaaangat manissss. Siap naik kapal pegi Dubai lagi amik award tu. Maklumlah Shiela ni ex-student Teknik (bukan seri manjung, tp muazam shah pahang), tentu rasa bangga tu ada.



cute kan !!! MONKEY MAT YEH

Sesapa yg nak berkenalan dengan adik shiela ni pegilah kat blog dia Mother of Two

**********

Akak nak forwardkan award ni khusus kat anakanda yg sorang ni sebab diapun ex student teknik jugak.
khusus untuk LUTH.


6 comments:

  1. waa....terharunya..
    thnks ya untie..
    luth amat2 menghargainya..
    isk isk..

    ReplyDelete
  2. luth,
    u r welcome. simpan baik-baik tau..

    ReplyDelete
  3. Cuti-cuti sibuk ye kak lin? Anak-anak ada kat rumah semua..kerja melayan tekak diorang aje la...hehehe

    ReplyDelete
  4. Tirana,
    memang begitu jd ibu. Jd tukang masak. Anak-anakpun tahu jemu makan kat luar. Goreng telurpun sedap...

    ReplyDelete
  5. Akak, tak aci, luth dpt award, neddy tak dpt...huhu..neddy pun ex teknik gaks.. uuuwarrrgggg...

    ReplyDelete
  6. NedDy,
    ex teknik jugak... nanti akak bagi award lain ye...yg cute

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...