Monday, October 27, 2008

Masih bercuti

Sebab lama sangat bercuti, hari ini aku menghabiskan masa yang ada dengan membasuh selimut. Nasib baik hari panas terang benderang. Pagi tadi masak nasi goreng dan cucur udang (kegemaran kami sekeluarga).




Lepas membasuh dan berkemas bagai, aku layan cd "Journey to the center of the earth". Best gak ceghitanyer. Science fiction. Omputih ni kalau buat ceghita cam ye ye oooo jeh. Perasan gitew.. Tapi best tang part dia terjatuh sampai kat water slide dan bila dia kluar ikut gunung berapi tu. Siap curik berlian lagi...


Disebabkan pagi ni terbabas sampai jam 9.30, breakfast lambat so, aku masak lunch pukul 1.30. Simple aje. Kari ikan bawal dan sambal goreng. Udah jam 3.00 baru makan. Boring jugak lama-lama cuti. Petang ni nak g jenjalan lagi.

Tapi nak g mana ek????

4 comments:

  1. Seronok ye kak lin cuti panjang..hehehe

    ReplyDelete
  2. lin... senang-senang jengok la blog baru di www.catatansss.blogspot.com
    nak jugak tue 2 blog cam ko. Pas nie blog sejarah aku tue entah2 jadi sejarah. hehehe....

    ReplyDelete
  3. tirana,
    memang seronok sampai tak tau nak buat apa

    ReplyDelete
  4. siti_m,
    va..va..va... tahniah. blog math aku tu pun dah penuh sawang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...