Wednesday, October 8, 2008

MACAM DAH BOSAN JE...

Dua tiga hari ni macam tak berapa ada mood nak hapdet blog ni. Terasa lecehnya nak edit gambo, nak mengetuk laptop pun ... arrrrghhhh...

Agaknya sebab makan banyak lemang dan ketupat kot????????

Atau masih holiday mood??????

Atau penat dengan kerja sekolah ?????

Atau....

Atau...


Arggghhhhh... sebenarnya MALAS...

4 comments:

  1. Kak Lin..nak hilangkan mood raya, kena tukar lagu latar blog ni..hehehe (Lagu P. Ramlie lagi). Nak hilangkan ketidakstabilan perut sebab makan banyak lemang dan ketupat..kena puasa enam..nak hilangkan penat kena rehat..tapi nak hilangkan raaa malas macam mana ek?

    ReplyDelete
  2. Kita serupe le tu....kat Brunei hari raya ke enam dah mula sekolah balik...biasanye hari raya ke 10 or 11 baru buka sekolah...laaaa murid murid Rosma pun semuanya masih in raya mood...ape nak buat....dah kerja kita ye tak...:)

    ReplyDelete
  3. Tirana, tq 4 your nasihat... ari ni semangat dah ada sikit... Lagu P Rolmie tu... bior dulu... raya sebulan..heh heh..

    ReplyDelete
  4. ummirosma, kadangkala kita je bersemangat, tp pelajar tak menghargainya. Apa nak dikata... bgitu nasib guru... bagai lilin ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...