Thursday, October 9, 2008

BANYAKNYA!!!!!!!



Banyaknya.... apo ko bondonyo???? Jangan salah sangka... ini bukan kueh raya, jauh sekali ketupat or lemang. Bihun kot???? Nak buat bihun sup untuk open house????? Bukan! BUKAN !!!!

Sebenonye yg berbondot-bondot tu ialah kertas soalan trial SPM yg dh siap difotostat utk diagih-agihkan kepada bebudak aku yg nak peksa bulan depan. Soalan tu aku dapat dr melayan tenet. Soalan trial SPM dr negeri-negeri kat Malaysia ni je. Kang amik dr London, tak valid pulak....Ada lima set soalan. Untuk 420 budak. Konon utk latihan le. Tak taule terlayan ke bebudak tu....


Ha.... ikwan kena dera tolong aku ........ngangkut jangan tak angkut....


Kandaku pun kena dera jugak.... Jangan marah ye.... Nanti dinda bg upah ye...

Aku harap pelajarku rajin-rajin le buat latihan yang ada. Sekali je nak amik SPM. Math kalau tak lulus, tak ke mana le kome wei....

4 comments:

  1. Bestnya dapat cikgu yang dedikasi macam Kak Lin ni.. Murid-murid kalau tak mau belajar rajin-rajin..tak tau nak kata la..

    ReplyDelete
  2. akak ni memang dedikasi (cheh... puji diri sendiri).. maklumle orang tue.. mudah-mudahan berkat hidup dunia akhirat...

    ReplyDelete
  3. untie..
    ensem lagi ye pakcik kitew..
    hahhaha...

    ReplyDelete
  4. luth,
    pokcik tu muda lagi tau...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...