Friday, February 13, 2009

dan.......aku bisa tersenyum......



"Cikgu,... bila kita boleh mula kelas tambahan?"

"Kak Lin, esok ada mesyuarat ASC... Kak Lin terlibat tau...."

"Pn. Hazlin, kalau nak beli graph board tu, pengetua kata........cenggini...cenggini"

"Petang ni kita ada latihan sukan macam biasa ke? Kak Lin datang? Pukul berapa?"

"Cikgu...!!!! kenapa tak faham apa yang cikgu ajar?"

"Pengetua dah bising..projek 3K tak start apa-apa lagi, bila Kak Lin nak mula pantau kelas? Kelas kami dah nak buruk dah..."

"Projek WAJA dah print?"

"Teacher, why your face looks miserable????

"boleh tak teacher ajar topic form 4? Kami dah lupalah..."

"Puan Hazlin, terima kasih la kerana terima tugas ini...."

"Kak Lin, ink printer habis!!!! kertaspun dah habis"

"tahniahla cikgu dah ambil fail dan divider tu..."

18 comments:

  1. Cikgu Gua tak tau nak komen la!!!!

    Heheeheeheh

    ReplyDelete
  2. tension...!!!tension....!!!
    jom cuti2 mesia kak...tengah bengang neh...

    ReplyDelete
  3. sobaaaaa....tak kemana kalau marah pun

    ReplyDelete
  4. k.lin...
    komen saya... 'hahahaaaa...'
    ~memahami... :)!!!~

    ReplyDelete
  5. luth,
    memang kena banyak saborrrr.

    ReplyDelete
  6. Dj Epoi,
    itu lah cikgu sekarang...
    tahniah for your 1st baby.

    ReplyDelete
  7. lillies,
    nak cuti-cutipun tak berapa nak layan.

    ReplyDelete
  8. sabar kak...bnyk pahala akak dpt..murahkn lh senyuman..:)

    ReplyDelete
  9. Lady ell,
    senyum tengok muka anak-anak murid yg blur.. :)

    ReplyDelete
  10. jangan lupa esok ada gotong royong bilik guru..... hehehe....

    ReplyDelete
  11. siti_m,
    tu lagi satu... think positive okay...

    ReplyDelete
  12. Kak Lin,
    Kagum dgn kesabaran Kak Lin tahap tujuh petala langit!!!
    Stay cool Kak Lin...

    ReplyDelete
  13. Lily,
    akakpun tak tahulah kenapa tahun ni too much work. Nak dapat anugerah cemerlang kot.. kui..kui..

    ReplyDelete
  14. salam kak..
    walla..bz nampak..
    nak tolong tak??
    kat dlm blog slalu dpt award kmungkinan beso dpt jugak nnt anugerah cemerlang da real award in ur life..
    hopefully insyaAllah dpt ler..
    kesian cikgu..
    sabo yea.. :)

    ReplyDelete
  15. Salam hysMan.
    kalaulah anda semua boleh tolong...
    tak apa ...
    pandailah akak empowerkan sume tu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...