Tuesday, October 21, 2008

Dah 21 hari kita raya, masih makan-makan.

Begitulah adanya rakyat Malaysia ni. Kalau bab makan makan ni memang tak dinafikan kekuatannya. Maka berjamu-jamuan kami sempena raya. Bukan ada special sangat. Cuma tak la rasa ralat sangat kalau tak buat jamuan raya. Ala kadar ajer... Posing dulu... Yati, Azreen, aku, Fiza

Makan, makan jugak. Masuk kelas jangan buat-buat lupa.


"Dah lamanya teringin nak makan..."

Lemang jagung .....

Nasi kerabu.. yummmmBahan nasi kerabu


Cuci mulut anda dengan puding + tembikai

tokey kerepek + tokey puding

Next week ada makan-makan lagi. Turn siapa pulak nak belanja??? Lepas tu makan lagi.
Tapi kami ni semuanya guru yang dedikasi... sebab kami rajin makan banyak, kami rajin kerja walaupun banyak. So jangan marahhhh.

2 comments:

  1. Kerajinan kita memang tak dapat dinafikan. Alhamdulillah walau ada jamuan dan sebagainya tugas kita sebagai guru tetap dijalankan. Sapa lagi nak puji kita pun kan.... Ahakss...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...