Wednesday, July 23, 2008

ajk hadiah MARA 2008



Tadi dah pergi survey kat kedai antara hadiah yang akan di"hadiah"kan untuk majlis MARA yang akan diadakan pada 9 Ogos lagi. Kat kedai tu tak berapa banyak pilihan. Tapi tak rajin la pulak nak pegi survey kat banyak-banyak kedai. Bukan apa, takut rambang mata.
Kalau boleh biarla "hadiah" tu satu tanda ingatan yang kekal sampai bila-bila. Bila kita nak bagi something to another person, it is better to give something that so nice to keep. Sebagai seorang Islam, biar kita memberi yang terbaik. Barula both sides puas hati. Kengkawanpun ada cadangkan berilah yang terbaik. Akan kami usahakan....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...