Thursday, October 23, 2014

Izham dan KRS


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Salam sejahtera semua,

Pagi-pagi telefon saya kehabisan bateri..
Nasib baik tersedar jam 6 pagi...
Setelah siap mengurus diri...
Seperti yang dijanjikan.. saya ke dapur menyediakan kteow goreng buat bekalan kami ke sekolah....

Saya lupa terus dengan telefon yang kehabisan bateri..
Hampir melangkah ke kolej, baru saya teringat.. sempat mengecas sekejap memandangkan jam baru menghampiri 7:30 pagi..
Tiba di kolej baru sempat  on kan telefon...
Oh banyaknya mesej..
missed call pun ada.. 
Saya sekadar memberi mesej kepada missed call tersebut...

"Saya cikgu S** R*****, cikgu KRS anak puan Muhammad Izham"
"Ok.. sorry la sbb saya tengok ada missed call tadi, bateri kong!"
"Saya nak calonkan Izham untuk kursus/ujian naik pangkat di Sepang"
"Ok.. tapi masa tu exam dah habis ke?"
"Dah habis dah.. 3-6 Nov ni.. kalau setuju saya nak bagi nama dia"
"Baiklah.. tiada masalah."

Kalau dah rezeki Izham.. saya tak menghalang. Minggu lepas dia terlepas hadir kursus tu yang diadakan di Kuala Kangsar sebab di pergi rombongan ke KLCC dan ICity.. 

Errmmm, jauhnya ke Sepang.. Moga Izham terus sukses!

anak saya yang comel.. tapi bersemangat waja...
 

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...