Saturday, September 27, 2014

Pemenang selfie~wefie merdeka kvsm

Salam sejahtera semua..

Ingat tak entry saya tentang selfie~wefie merdeka kvsm?


ok ok.. sebab dah selesai sambutan bulan merdeka..
dengan ini diumumkan pemenangnya..
pelajar saya dah dapat hadiahnya..
hadiahnya monopod [untuk 2 hadiah utama], keychain dan wang tunai...

Tahniah untuk semua pemenang.
kat sini saya tayang gambor yang dikirimkan pemenang no 2 dan 1...


 yang ni pemenang tempat ke dua.
pemenangnya ialah Syazwan Salim...
bagus sangat picture ni sebab guna kerusi instead of monopod..
hahaha



ok.. 
ni pemenang tempat pertama..
penyertaan dari Rasyidah Nadzri
eh! macam iklan gigi pulak kan kan?

pelajar saya ni kreatif.. tapi pemalu hehe..

2 comments:

  1. bagusnya kak lin...rajin buat pertandingan cam ni....

    ReplyDelete
  2. azreen aka ummi afifah.. bukannya akak rajin sangat.. tapi dah terpaksa.. udah jadi ajk pertandingan pppm.. belasahkan aja.. huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...