Saturday, August 20, 2011

ke kl.. pertama kali naik bas

salam sejahtera semua...
 anak-anak zaman sekarang memang sangat beruntung.... ke mana pergi..kalau boleh berhantar berjemput.. naik kereta sendiri.. zaman aku sekolah hinggalah zaman bekerja.. naik bas turun bas... naik keretapi.. ke mana pergi pengankutan paling mudah ialah bas...

weekend baru ni, dengan tidak sabarnya.. bawak izham naik bas. bukan naik bas sekitar manjung.. tapi ke kl.. hehe.. first time.. dari rumah naik teksi ke stesen bas...

 tengok le muka am tu.. kepeningan sebab driver teksi pecut giler.. hehe

 
ini le bas yang kami naik...
mula-mula nak naik bas 2 tingkat.. tak jadi..

 
dah ada dalam bas...
cuak je muka am tu...

 bila bas dah gerak...
dah puas tido..
happy!

semoga pengalaman pertama kali naik bas..
menyeronokkan..
lepas ni boleh share dgn kawan-kawan..



4 comments:

  1. Satu pengalaman yang menyeronokkan. I can imagine betapa bz nya KL waktu ni...Rosma rindu jugak nak pegi KL di bulan posa ni..especially di bazar ramadhan kat mesjid India tu...

    ReplyDelete
  2. berapa ye tmbang dari mnjung ke KL?

    Sekarang kalau pergi KL kita suka naik public transport lagi. Jimat xyah bayar parking hehhe

    ReplyDelete
  3. saya selesa naik ETS dah sekarang..hehe

    ReplyDelete
  4. Rosma,
    sesekali okay lagi.. kalau selalu..? lenguh kaki..

    kengkawan..
    mnjg-kl rm25...
    best naik public transport..

    cg imanshah,
    lepas ni akak nak cuba ETS pulak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...