Wednesday, May 18, 2011

u follow me....Mana pulak hilangnya?

Salam sejahtera semua..

petang tadi ada lagi tapi tak sempat la pulak nak print screen.. adoiiiiyyyy...2,3 kali refresh, tak timbul timbul.. tenggelam terus..

kenapa ye?
apa yang hilang?

eee.. geram la...


mana pegi widget u follow me menyorok....????

8 comments:

  1. Betul ar, sama la kita.. MJ pun xleh nak follow blog dari ptg td lg... :(

    ReplyDelete
  2. sama lah...memang hilang...blogger under maintenance lg ke ye??bkn sejak petang tapi saya tgk sejak pagi td..huhu

    ReplyDelete
  3. kak lin.. dah ade dah..
    xmo risau k..
    ada tu 500 follower ..

    ReplyDelete
  4. mj,
    sejak seminggu ni blogspot mcm problem je..

    ReplyDelete
  5. Qamayaya,
    tak boleh nak memolow.. hehehe

    ReplyDelete
  6. mieynna,
    mcm biskut, kejap ada lama tak ada..
    500? tu la .. ingatkn nak buat special entry..

    ReplyDelete
  7. ayu,
    pening macam nak pitam hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...