Saturday, May 16, 2009

SELAMAT HARI GURU

selamat hari guru....

guru berjasa menerangi hidup orang lain...

tetapi tidak membakar diri sia-sia..



hadiah hari guru pertama utk tahun ini... terima kasih alongza...


untuk semua guru di seluruh dunia...
untuk semua guru STESMA..
untuk semua guru MRSM Kulim...
untuk semua guru MRSM Kuantan...
untuk semua guru SRK Gopeng...
untuk semua guru SK Dato' Hashim Pengkalan Chepa...

jasa guru tetap ku kenang... semoga kalian selalu berbahagia.. dunia akhirat...

tidak lupa utk rakan blogger bergelar guru..
ctm, nurul, azreen, li na, kak kay, maz, u.syed, uncle donn,
anis, lillies, ummirosma, su, azza, dayah, farha, jue, ida, rosmah, tera,
riekadir, onez, nazeri, izzuddin...

selamat hari guru.
guru pembina negara bangsa

26 comments:

  1. Selamat Hari Guru.....

    Walaweiiiiiiii......Bila Hari Guru sampai teringat Gua..waktu kna ROTAN depan orang ramai ngn Cikgu Disiplin..... waktu PERHIMPUNAN hehehehe

    Tapi Gua Bershukur.....jadi begini skank.....

    Selamat Hari Guru Buat Semua Pendidik.....termasuklah Guru ngaji Quran Gua....heheehehehh

    Guru! Mulia Sungguh pengorbanan mu itu...

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Guru Kak Lin..
    Waaaaaaaa.....

    selalu kena hempas buku kat muka..kihkihkih..
    tapi jadi mcm skrg..bigo2..
    hehe..

    ReplyDelete
  3. rindu nak balik sekolah lama2..
    selamat hari cikgu,terima kasih cikgu :D

    ReplyDelete
  4. Salam Dj Epoi,
    terima kasih..

    selalunya peristiwa pahit akan sentiasa dikenang...

    beruntung sesapa yg jadi cikgu Epoi...

    ReplyDelete
  5. Salam Man,

    terima kasih.

    sebab tu man handsome + cute..
    say thank you to that teacher :)

    ReplyDelete
  6. Salam Luth,

    terima kasih.

    zaman sekolah memang sangat nostalgia...

    kalau boleh diputarbalik masa... untie nak jugak balik ke alam sekolah..

    ReplyDelete
  7. salam ctm,
    wah! dah launching blog baru ye...

    congrats.

    ReplyDelete
  8. Salam Amieynna,

    terima kasih :))

    selamat datang ke blog cikgu.

    ReplyDelete
  9. slmt hari guru kak lin... nape alongza bagi kak lin je...

    ReplyDelete
  10. Salam Ummi afifah,
    selamat hari guru..

    kenapa bagi akak je?

    Adala tu...

    akak guru / rakan kesayangan dia kot? heh heh..

    ReplyDelete
  11. same2..
    kak lin..
    nama kak lin ade kat blog kite..
    entry Selamat Hari Guru..
    hehehe..

    ReplyDelete
  12. Guru .. dalam ajarnya ada harapan ..
    dlm tegurnya ada doa,
    dlm marahnya ada syg ..
    dlm tangannya kita terbina ..
    berbahagialah menjadi seorg guru ..
    SELAMAT HARI GURU ...Precious

    ReplyDelete
  13. lili11,
    terima kasih .

    terima kasih juga sudi datang :)

    ReplyDelete
  14. Salam Kak,
    SELAMAT HARI GURU (Belated) Didoakan terus berjaya... ameen...

    ReplyDelete
  15. Amirul,

    terima kasih.

    mudah-mudahan sentiasa diberkati Allah

    ReplyDelete
  16. Cikgu,

    Sori lambat ucapkan Selamat Hari Guru personally. Sibuk dok jaga anak dan hubby sakit.

    Nak tanya sikit, cikgu belajar di MRSM Kulim ka? Tahun berapa?

    ReplyDelete
  17. Salam syabar,
    terima kasih. hari-haripun hari guru. 16 mei tu cuma yg official je..

    kesiannya.. harap syabar sentiasa tabah ye..

    saya buat matrikulasi kat MRSM Kulim tahun 1986-1987..

    kenapa?
    masa tu kat pekan junjung tarak apa-apapun. kami semua kalau nak p shopping, mesti p BM atau terus ke pulau...

    best la duk kat situ.. enjoy.. maklum je.. setahun je..

    syabar org kulim ke? kat mana ek?

    ReplyDelete
  18. cikgu,
    kita anak jati kulim, lahir kat rumah tok jalan pondok labu. La ni parents menetap kat kg darulaman, dulu org kata jalan pegawai... kg belakang pejabat pos kulim tu....

    Bukan apa, ramai kawan sekolah kat situ 1981 - 1985

    ReplyDelete
  19. Syabar,
    tu la.. dedolu berlagak... tak pegi la kat Kulim tu... setakat pegi hospital ada la... tu pun sebab ziarah kawan sakit.

    oooo orang sana rupanya.

    saya kat sana setahun je. sebelum tu 5 tahun kat mrsm kuantan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...