Thursday, May 19, 2011

my 500th follower

Salam sejahtera semua..

sebenarnya entry ni nak buat semalam.. tapi entah ke mana pulak widget tu lari.. terpaksalah dilewatkan sehari..

sajalah nak menghangatkan suasana.. blog akak ni bukan le famous amous macam blog red mummy ke atau jejari runcing atau ben ashaari atau hanis zalikha tu... tengok follower dorang je ratus ribu reban... hehehe

tapi jika nak dibandingkan dengan blogger lain tu.. rasanya blog akak ni lebih sikit je.. ramai followerpun bukan bermakna blog tu hebat .. dan sikit followerpun bukan tak ada pengunjung setia... hehehe

okay le nak cheghita ni.. my 500th follower..


 DEE
 blognya
terima kasih Diya kerana sudi mem"follow" akak..
sudi-sudilah ambik gift yang tak seberapa tu..

1 comment:

  1. THANX YER FOR THE GIFT.... MMG TAK SANGKA DEE FOLLOWER YG KE 500... KIRA BERTUAH GAK YER...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...