Monday, March 14, 2011

Masih bercuti

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pengunjung wariskuminangrawa..

Hari ni bangun dengan segar sebab petang semalam tetiba diserang sakit perut yang amat sangat... berpeluh menahan sakit perut.. tak tahu kenapa.. bukan bejot! mungkin lepas makan ais krim potong perisa pulut hitam.. terus memulas...

apa-apa hal pun.. sepanjang malam rasa lemah je.. nak mulakan hari isnin ni dengan lebih bertenaga.. walau cuti sekolah.. tapi tugasan tetap berlaku.. kena standby jadual exam untuk cikgu-cikgu.. ermmm :)

okay, first thing first, thanks kepada semua yang sudi mengunjungi blog ni dan wishes for my wedding annv. begitu juga kepada rakan facebook. 16 tahun rasa masam sedetik waktu, sekelip mata.. namun hakikatnya banyak yang dipelajari.. banyak yang perlu difahami.. bukan sekadar mengenali pasangan anda, malah lebih dari itu.. bila dapat cahayamata, juga lagi besar tanggungjawab...

okay, teruskan bercuti untuk cikgu-cikgu dan anak-anak...
mandi-manda kat teluk batik pun ok gak...



***belum boleh bercuti lagi sebab anak ada kelas tambahan..

4 comments:

  1. dwaty..
    thanks and selamat bercuti juga..

    ReplyDelete
  2. wah!!!!!!
    jelesnya cikgu bercuti...
    tak apa...nanti syer entry setiap majlis dan apa2 yang menarik sepanjang bercuti yer

    ReplyDelete
  3. ayu,
    cuti sekolah je cikgu nak bercuti.. hehehe
    nnt akak n3kan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...