Sunday, March 27, 2011

diari seminggu...

Salam sejahtera semua
semoga semuanya diberkati Allah sentiasa.....

hehehe.. nak tergelakpun ada sebab ramai bertanya-tanya kenapa tak update blog?
entah ye.. kekadang mood lari..

sepanjang minggu ni macam-macam hal yang berlaku...
terasa lelahnya...
okayle tengok gambor je le ye..

 
 bermula dengan ujian setara 1 pada hari selasa hingga khamis...
menjadikan aku kelam kabut menguruskan hal ehwal peperiksaan


 ..dan keputusan SPM 2010 dikeluarkan pada hari Rabu
..best student 8A
menambah kalut sebab ramai guru ada tugas lain...


 .. baru nak menarik nafas lega...
hari jumaat ada pulak mesyuarat agung PIBG ke~16



 dua dalam satu...
akujanji anak2 dengan ibubapa SPM2011


mesyuarat.. mesyuarat.. mesyuarat..

***dan seperti biasa kerja rutin ni akan berterusan hingga hujung tahun...
kredit untuk Li Na dan Daniel untuk semua foto.


8 comments:

  1. salam

    wahahaha itu puan pengetua baru ke

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum..
    kak lin.ayu pun rindu nak berblog....cuti di hospital buatkan ayu rindu pada kawan2.....

    samalah mood ada tapi buzy..

    tahniah utk pelajar kak yer...8A?? wow...hebat

    ReplyDelete
  3. Samalah kita...sebagai guru ni kekdg takde masa nak update blog. So many tugas-bukan-mengajar yg perlu diselesaikan...alahai...how I wish keja jadi cikgu ni hanaylah mengajar...but not....*sigh*...anyway kena niatkan untuk Allah SAW sebagai motivasi diri..

    ReplyDelete
  4. cg imanshah,
    pengetua baru.. hehehe.. kenal ke?

    ReplyDelete
  5. nurul,
    muka glamer tiap hari.. mesti ada..

    ReplyDelete
  6. ayu,
    patut lama tak 'nampak'

    8A tu kira sangat bagus dengan intake pmr yang sederhana..

    ReplyDelete
  7. ummirosma,
    bukan setakat update blog, anak2pun tak sempat nak 'cover' hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...