Friday, February 4, 2011

malas update

Salam sejahtera semua...
okay tak tajuk entry saya?

saya memang malas nak update blog saya bila cuti- cuti ni walau saya suka sangat ber blog walking...
semalam cik mazlin nordin singgah blog saya and jot something kat chatterbox saya... terima kasih ye.. lain kali datang lagi.. hehehe.. nanti korang pegi le blog dia ye. ada lagu sedap sedap... hehehe tolong promosi..

saya dah rasa seronok jadi suri rumah sepenuh masa sebab saya cuti seminggu .. urus anak-anak sekolah dan buat perkara yang paling saya suka.. menjahit baju..

okay lah saya tak boleh lama-lama depan lappy kesayangan ni...

***selamat bercuti semua.. ada dua tiga hari lagi...

10 comments:

  1. Saya pon nak jadi surirumah.. Tapi nanti laa.. Heehee.. :)

    Happy weekend kak Lin..

    ReplyDelete
  2. ewah..
    malas2 pun update gak..

    gile lah kalau ayu kata tak dapat singgah sini..rasa lain benor...suka blog warisku minangrawa

    ReplyDelete
  3. patutle, ingat merajuk ke hapa..hehe

    selamat bukak sekolah

    ReplyDelete
  4. iman,
    apa yg patut le?
    yea.. selamat mengajar..

    ReplyDelete
  5. Awalnya bercuti yea...kat sini sekolah mula cuti on the in March...
    happy holidays...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...