Monday, January 31, 2011

Penutup Januari 2011

Salam sejahtera semua..

Hari ini bertarikh 31/1/2011.. ek eleh.. semua orang tau!!!

apa yang istimewanya tarikh tu?
Tiada yang istimewanya.. cuma pada yang meraikan tarikh ini sebagai tarikh hari lahir, tarikh perkahwinan, tarikh bertunang, mesti merasakan ia suatu yang bermakna..

sebenarnya dah 31 hari melewati hari-hari dalam tahun 2011 ni.. sekejap je rasanya.. alhamdulillah .. sepanjang 31 hari ni dikurniakan kesihatan yang baik walau cuaca yang sekejap panas dan selalu hujan..
mungkin ada yang mengatakan orang sekarang tidak cukup kuat untuk menghadapi cuaca begitu.. kena hujan je demam.. kena angin malam je selsema.. makan tembikai je batuk...

dan aku teringat bagaimana aku mengalami batuk hampir sebulan tahun lepas... dah banyak ubat yang aku telan. tidak pasti apa puncanya, tapi memang menyakitkan dan berat badanpun turun mendadak...naikpun mendadak.. dan alhamdulillah baik juga akhirnya..

... dan dengan kehadiran febuari 2011.. moga kita semua terus sihat..


***happy birthday untuk semua yang menyambut hari lahir hari ni... happy birthday farhanadr

6 comments:

  1. Jaga diri kak.. :)

    Thanx untuk wish di bawah nun.. Heehee.. :)

    ReplyDelete
  2. makan ubat byk2 kak...
    biar baek cepat..
    cepat baek cepat ler gi teluk batik..
    mandi manda..
    ahahaha...

    ade gak wish dokter wanAbe bwh tu..
    hehe..
    heppy bestdat drhana...huhu

    ReplyDelete
  3. iman..
    tak ke mana.. anak-anak tak cuti...

    ReplyDelete
  4. farhana,
    tq adik..hope for the best

    ReplyDelete
  5. man,
    tb tu tak ke mana2pun.. anytime leh g..
    dr balik melaka, so tak boleh nak bagi kek.. huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...