suatu catatan kehidupan sebagai ingatan yang abadi....
Sayur peria akak ni campur santan jugak ke? nampak sedap lah...
ummiRosma.orang minang aka suami akak.. memang guna santan.. hehehetips kalau nak kurangkan pahit peria,lepas potong, gaul dengan garam sekejap.. then baru basuh..
xpernah mkn peria.. tapi tahu peria tu pahit..lapar la pulak malam2 ni..
minna, makan la peria.. awet muda..
peria n ayam goreng my feveret kak..klu ayam tu dimasak merah lg cun kak..hehoheho....:p
man,tak jemu ke ayam masak merah?cuba pulak ayam masak hitam legam
Note: Only a member of this blog may post a comment.
Sayur peria akak ni campur santan jugak ke? nampak sedap lah...
ReplyDeleteummiRosma.
ReplyDeleteorang minang aka suami akak.. memang guna santan.. hehehe
tips kalau nak kurangkan pahit peria,
lepas potong, gaul dengan garam sekejap.. then baru basuh..
xpernah mkn peria.. tapi tahu peria tu pahit..
ReplyDeletelapar la pulak malam2 ni..
minna, makan la peria.. awet muda..
ReplyDeleteperia n ayam goreng my feveret kak..
ReplyDeleteklu ayam tu dimasak merah lg cun kak..
hehoheho....
:p
man,
ReplyDeletetak jemu ke ayam masak merah?
cuba pulak ayam masak hitam legam