Sunday, November 21, 2010

Petang ahad.... ada pisang goreng




Salam petang ahad...

seronok bercuti.. se awal pagi ke pasar bersama suami.

"bang, jom g pasar! nak masak apa hr ni?"

... balik pasar, anak-anak dah ready nak sarapan.. sorry la.. cuti-cuti ni sekadar roti canai je..

tengahari, pulun masak masak masak...


oh dah petang ,


sedap juga kalau pekena pisang goreng... yummy...

***maka akan bertambah berat badan kalau cuti asyik makan je.. hehehe..

15 comments:

  1. hahahaa....
    kak ni mmg teror bab2 bikin ayer liur leleh.... grrr...
    nak sikit?? hantar courier ke jb boleh??
    nmpk cam sedap goreng pisang tu...
    tp rase tak taw ler.. huhuh
    oppsttt... goreng pisang ker pisang goreng?? haiyaaa...
    takpelah yg pntg pisang tu digoreng.
    :p

    ReplyDelete
  2. hysman..
    mmg akak ni terror bab2 cam ni. hehehe

    tgk rupa dah tau sedap...

    nk anto jb? tunggu pisang berbuah dua kali..

    ReplyDelete
  3. klu betul pisang bbuah dua kali camne kak??
    doser woo klu tak tunai janji....
    hehehe....la ni sgala mungkin..

    mkn dgn ape pisang nih?
    stahu saye klu kat area utara mkn camtu jer...
    awat tak mkn dgn sambal kicap..
    perghhh nyum3...
    hahaa..

    ~kak camne nk kluarkan iklan nuffnang cam kat bwh ni? iklan nuff mata yg gerak2 tu?

    ReplyDelete
  4. hahahaha...

    makan ngan sambal kicap le...

    iklan nuff? kat bwh tu? alamak lupa pulak.. nnt akak carik..

    ReplyDelete
  5. xpe kak berat badan bertambah tandanya bahagia..

    ReplyDelete
  6. ek eh myna nih....
    jd kamu bahagia le disamping biliaw...
    waweeeee... nnt mkn nasik minyak jgn tak jemput kakak2 dr manjung plak sudah le ye myna...
    aku wajib kena jemput..
    hhuhu...

    kak lin,
    smlm saye buat jadi,tp arini hilang trus..
    bila saye gi cara yg akaka ajo tu trus takde widget tuu....smlm ade..
    adehhh... kena block kot kak..

    ReplyDelete
  7. salam hazlin..
    petang td ms kat opis te teringat goreng pisang..tp anak2 takde nk suh pegi beli....telan airliur je lah....bila tguk kt blog lin..

    ReplyDelete
  8. myna..
    betul betul betul...
    janji ada yg sayang.. bukan mcm "man" tu... hehehe..

    ReplyDelete
  9. man,
    myna mesti jemput punya..
    tag je kat fb..

    kalu ader rezeki, sampai le..

    ReplyDelete
  10. man,
    akak ni ngaji tak abih.. so, kalu hilang tu.. man tak bayor bil kot?
    hahahaha

    usaha tangga kejayaan!

    ReplyDelete
  11. ida,
    masak, makan panas-panas
    yummy :)

    ReplyDelete
  12. pisang goreng memang sedap dimakan waktu petang bersama family...
    Salam ziarah ^_^

    ReplyDelete
  13. Kak Lin,

    rangup nampak cucur pisang tu...share the recipe bancuhan tepung cucur pisang akak ni... tnx...

    Kat sini dah pukul 11.30 pm...nak masuk malam buta...but Rosma terliur pulak nak makan cucur psang ni..wawawawawawa

    ReplyDelete
  14. UmmiRosma,
    akak beli tepung special buatan "kampung"
    just bancuh guna air biasa tp bancuhan kena pekat..

    esok pagi-pagi rosma boleh buat..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...