Friday, October 1, 2010

1st GA di blog azatiekusayang...

sejak jd blogger ni dah ramai kawan-kawan yang buat macam-macam contestla, giveaway, bg hadiah "maya".. cuma aku je yg belum nak mula lagi. cadang nak bagi kad rayapun masih tertangguh lagi.

terkini dalam senarai my e~friend, dari blog azatiesayang. aku rajin jugak ke blog ni terutama kalau dah kering idea nak masak apa. macam-macam resepi ada.



so,
sesiapa nak join,
boleh pegi kat
blog
dia okey?...


GA yang disediakan sangat menarik.


GA pertama


GA kedua..


GA ketiga...


tapi ada syaratnya...

1.Tuliskan komen korang dibawah n3 GA azatiesayang SAHAJA!..klu komen di box tidak akan diambil kira(Ingat tue...)
2.Jadi FOLLOWWER di blog 'azatiesayang.blogspot'.
3.Tiada paksaan tuk membuat n3 ttg GA atie nie di blog korang...jika ada,atie amat menghargainya..makasih!
4.Tarikh TUTUP GA pada 18/10/2010 pada pukul 12 tengahmalam!!
5.Cabutan tuk menentukn pemenang2 akan dilakukan oleh ANAK LELAKI/ANAK PEREMPUAN atie.Keputusan adalah MUKTAMAD!
6.GA trbuka kpd yang tinggal di MALAYSIA sahaja!


wokey, sesiapa yg sudi, boleh join ye. manalah tahu kot rezeki memihak kepada anda?...

2 comments:

  1. sy nak join bole???1st tym ni...huhu

    ReplyDelete
  2. fariha,
    boleh saja.. pergi terjah blog azatie tu :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...