Thursday, August 5, 2010

....yang terakhir?

hari yang sengaja disantaikan walaupun macam-macam kena buat...pagi-pagi baru la sempat up date bahan presentation program teknik menjawab soalan...

tengah hari ada pulak mesyuarat.. kena attend walaupun dah tahu apa tugas yang kena dibuat. kenalah hadirkan diri dan tunjukkan muka.. nanti ada pulak yg mengata...

maka, ceramah pada petang semalam terpaksa diselesaikan awal 15 minit... pelajar form 5 tahun ni tak ramai.. campur tolak ada 255 orang je.. dan budak-budak ni bagi kerja sama bila suruh buat tugasan. tapi, biasalah kan bila petang, time tidur, ... biasanya manusia ni 45 minit pertama je yg boleh bg tumpuan.. lepas tu ramai la yg nak g toilet, nak tertidur, nak bising... apa-apa hal pun, terima kasih..





... mungkin ini yang terakhir..
sebab sejak dah bertukar bidang ni
kena beri tumpuan lebih pada tugas baru...

4 comments:

  1. dah tukar tugas baru?
    mst lebih mencabar kot..
    selamat menjalankan tugas baru

    ReplyDelete
  2. ida,.
    tugas baru di tempat yang sama...
    cuma bertukar dari ngajor math ke computer programming...

    yang menurut perintah.. begitu adanya.

    ReplyDelete
  3. wow.... computer programming ke..
    hebat tu.....
    selamat menjalankan tugas baru =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...