Tuesday, April 27, 2010

library @ home..


memang suka membalut buku.
semua buku yg aku beli, mesti aku balut..
sayang....
takut rosak..



ini cuma satu bahagian dari rak yang ada...
bila la library @ home ni nk jadi kenyataan???
takkan nak tunggu pencen???


16 comments:

  1. hikhik... bestkan kalau ade library sendiri.. :P




    komen entry i juga ye.. klik laju-laju link nih >>CARA MEMBUAT LINK DARI RUANGAN KOMEN KE ENTRY U ALL.... BOLEHLAH KITA BERBALAS KOMEN KAN?..HIKHIK



    ReplyDelete
  2. reingin gak nak ader library sendiri.. saya sukakan buku hiasan rumah :)

    ReplyDelete
  3. byk nyerrrrrrrrrr novel...
    ni mmg cinta novel nih..
    klu bisa bikin novel boleh bu??
    ni mesti hebat kate2 bunga2 cinta nyer kan kak??
    hahahaa......

    novel,cintaku terbenam dilaut andalusia... ehe

    ReplyDelete
  4. wah keep it up. aku pun suka kumpul buku. balut tu agak kureng sikit la

    ReplyDelete
  5. aiz,
    memang best.. dah lama impian.. belum jd sepenuhnya

    ReplyDelete
  6. cikgu isza,
    cikgu mesti banyak buku..

    ReplyDelete
  7. man,
    nak pinjam? boleh saja..

    ReplyDelete
  8. anjang,
    seronok bila tengok buku ni tersusun kemas..

    ReplyDelete
  9. tumpang lalu lalang....


    bagus2.. menjage buku! 2 thumbs up!

    ReplyDelete
  10. Tahniah Lin, dah ada library kat rumah. Bagi kak sal dan suami library is the most important part of our home. Kami dua2 gila buku. Beli buku dari kat U lagi. Ada duit lebih beli buku.
    Bila kawin gabung koleksi. Dari mula kawin dah ada library. Dapat anak , masa dia orang kecil library macam tadika penuh poster and children's books, hehe.
    Sekarang anak2 semua gila buku. Kat rumah sekarang ada 8 buah almari penuh buku.
    Husband dok beli lagi tu. Setiap kali pindah rasa nak hadiah kat org semua, tak larat nak angkut!
    Saje cerita kat Lin, kongsi pengalaman.
    Kesannya, rumah takde perhiasan ada buku je ....hehe

    ReplyDelete
  11. kak sal... saya nak! saya nak!...

    kak lin... cepat2 buat library tu... saya pun tgh kumpul material gak... hee..hee

    ReplyDelete
  12. Nanti kalau kak sal pindah , bolehlah yaaaa . Nampak gaya Afifah dan umminya akan jadi ulat buku ni....
    Ummi tu asyik pinjam buku dan beli buku utk anaknya ,tahniah!
    A very good entry Lin, ramai yang minat :)

    ReplyDelete
  13. Mr Final,
    thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  14. kak sal,
    dulu saya suka kumpul majalah.. bila pindah, semua saya jual..
    suka beli buku tp tak sempat nak baca..
    rumah penuh buku tp anak2 saya suka tegok gambar je.. hehehe

    ReplyDelete
  15. azreen,
    konon nak buat no siri.. kantoi.. dah balut n dah lupa bila beli..
    hehehe

    ReplyDelete
  16. kak sal...
    kalau ada buku2 agama dan kerohanian...
    saya nak...saya nak.....
    :)))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...