Sunday, May 2, 2010

blog resepi ??? cari resepi putu mayam???


salam semua.. dah lama tak post n3 kat blog kesayangan ni. bila bukak blog, atometik (apa punya ejaan daaa) mesti nak jengok kat pokcik nuffnang. setiap kali jengok kat keywordnya, mesti ada silent reader yg cari resepi... mcm2 termasukla resepi putu mayam..

blog ni bukan blog resepi mcm myresepi tu... atau mcm blog koleksi resepi 4u...
tapi dulu pernah buat entry pasal putu mayam kat
sini...
saja nak cerita .. sebab baru balik pasar malam beli putu mayam org melayu buat. ada yg biasa (warna putih) dan ada yg warna hijo.. (letak air daun pandan)

so kesian jugak mana2 yg dtg blog ni nak cari resepi putu mayam tp tak jumpa..

mungkin boleh jengok resepi putu mayam berkuah kat sini..

atau resepi simple putu mayam... klik je kat sini...

selamat mencuba pada sesiapa yang rajin masak dan mencuba resepi baru..

6 comments:

  1. heh biasa la tu. kadang2 mesti keyword yang pelik2 masuk :D

    lama tak makan putu bambu

    ReplyDelete
  2. tmukmkd,
    putu bambu?
    pun sedappppppppp

    ReplyDelete
  3. putu bambu aka putu buluh....

    jangan dilupa putu piring....

    ReplyDelete
  4. putu mayam?? alamak kak lin buat kami ni terliurlah pulak. masa kecik-kecik dulu selalu jugak makan bila hujung minggu

    putu piring, putu bambu, putu kacang.. eh segala putu ni memang bestlah kak lin

    ReplyDelete
  5. hazman,
    semua tu tidak dilupa... peminat setia..

    ReplyDelete
  6. lily,
    akakpun tak cuba resepi tu.. cuba kat pasar mlm je..
    semua putu suka termasuk putu kacang.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...