Monday, November 23, 2009

convo? hehehe


Alhamdulillah... dalam pada "ponteng" sekolah selama sebulan, konvo jugak anak kecilku ini...
Walau tidak sehebat mana, sebagai mak, sudah pasti lega kerana akhirnya selesai menghabiskan program tadikanya... tahun depan masuk tahun 1.. moga lebih rajin ke sekolah...



Semalam, Ahad 22/11 telah diadakan majlis graduasi di Hotel Lead View, Seri Manjung... aku dulu tak pegi tadikapun....

Kita layan gambor je...

Am besar nak jd apa?

nak jd body guard...

hahaha.. padahal, dialah yg paling kecil antara kawan-kawan...
(Am paling kiri)


melayan budak-budak.. mana boleh diam...


bangga menunjukkan gambar kengkawan..


macam-macam acara...

8 comments:

  1. Tahniah....
    setelah pelbagai cerita acik nurul dgr, akhirnya am konvo juga...
    tahniah am!
    :)

    ReplyDelete
  2. hehehe...
    tq acik nurul..
    kita sama-sama comel...

    ReplyDelete
  3. salam hazlin..comelnya anak kamu...
    akak dah baca semua novel tu tapi pinjam kat library ajer...cuma novel lily haslina ajer belum akak baca sebab tak ada kat library lagi..jarang belilah..

    ReplyDelete
  4. alahai.... mata seorang ibu di mata anak... ada betul ka cikgu

    Moga am menjadi `bodyguard' yg baik kepada kedua orangtuanya bila besar nanti.. amin

    ReplyDelete
  5. kak ina..
    tq :)
    geram tengok novel kat kedai buku..
    lgpun boleh tolak cukai
    hehehe

    contact lily..
    manatau bo dpt free
    hehehe..

    ReplyDelete
  6. syabar..
    hehhee.. waris...

    "insyaAllah untie :) "

    ReplyDelete
  7. comey kan... :)

    bujang combi dulu masa tadika bila tanya beso nak keje ape??

    dia jawap "ustaz"

    sbb mase tu terpengaruh dgn seorg ustaz yg mengajo dia mengaji.ustaz tu jiran combi.setiap kali solat maghrib dirumah ustaz tu bujang combi jadi imam.agaknyer tu yg nak jadi ustaz :D

    skrg kalau combi cerita kat dia mesti senyum sampai telinga.kalau abah dia out station mmg dia jadi imam ganti tempat abahnyer.alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  8. Comelnye budak tu....mmm...ada bakat nyanyi lagu nasyid. Nice uniform too :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...