Wednesday, September 9, 2009

Terganggukah pemanduan???


Ramai sungguh rakyat Malaysia yang berkereta meletakkan "benda" ni di dashboard kereta masing-masing... bukan satu tapi ada juga yang letak sampai tiga set...
(Yg ada motosikal... kalau nak letak jugak.. kat mana ek? meter? tangki minyak?)

Akupun tak terkecuali.. hehehe... suka tengok goyangannya.. tanpa jemu, tanpa penat. Asal ada cahaya... pasti bergoyang bergerak.

Namun adakah sebagai pemandu, kosentrasi anda terganggu dek "benda" yang bergerak ni? Hanya yang memandu kereta saja yang tahu..

5 comments:

  1. Benda apa tu Kak Lin..Saya ada jugak ternampak orang letak kat dalam kereta..air freshner ke?

    ReplyDelete
  2. Bukan air freshner. saja hiasan. tak guna bateri, tp pakai solar..

    ReplyDelete
  3. tak ganggu pon...
    sebab cute...
    cuma, anak2 suka usik...

    ReplyDelete
  4. kalau dapat tumpu perhatian pada driving, tak ganggu pun.

    tapi kalau tumpu pada benda yang goyang-goyang tu, kut nanti jadi ngantuk, sampai tertidur. Macam orang goyang benda dalam proses hypnotism tuuuu.....ntah apa namanye benda tu.

    ReplyDelete
  5. Salam,
    Tak terganggu tapi kalau time menadu pegi tgk mende tu mmg akan menganggu. Silap2 akan ganggu pemandu lain sebab drive ketengah ke tepi.... hikhikhik...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...