Friday, July 17, 2009

Happy birthday "Warisku minangrawa"


Sparkly Birthday





Alhamdulillah. baru setahun jagung usia blog kesayanganku. Hari ini 17 Julai, happy birthday to you.
Kerna sayang, hari-hari ku menatapmu..
Kerna sayang jua aku sanggup berkorban untukmu..
dan kerna sayang jua, aku terkadang membencimu...
kerana sayang aku tetiba jadi cemburu...


Blogging jua menjadi medium aku mengenali ramai kawan-kawan di alam maya ini.
Tidak bisa menulis semua nama... namun kalian tetap di hati. Walau tidak pernah bersua muka, terasa mesra di hati. Mudah-mudahan persahabatan ini berkekalan.

Ramai yang bertanya .. kenapa minangrawa? kenapa tak minangkabau?
Sengaja letak minangrawa sebab suamiku orang minang dan aku orang rawa. itu saja sebabnya.



Sepanjang setahun ni dah 3 kali bertukar header. Layout pun adalah 2, 3 kali jugak aku tukar. Sekadar mengimbas kenangan... aku bukanlah expert or kreatif sangat... tp.. bolehlaaaaaa..


Header blog yang pertama...




Header blog kedua, join dengan sumbangan adik eita..




...terkini dan mungkin selamanya.... sekadar mahu mengekalkan identiti..

Sayang selalu;

7 comments:

  1. hepi besday "warisku minangrawa"....

    agi idup agi berawaaa.....

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to warisku minangrawa..tak buat party ke..hembus2 lilin..hehehe

    ReplyDelete
  3. semoga blog nie terus dapat menyambut besday seterusnya lagi dan lagi

    ReplyDelete
  4. blog yang bagus dan REAL...thanks for sharing...
    dah tak ingat bila birthday blog sendiri...kena tengok entry yang first kot...

    ReplyDelete
  5. teruskan berblog sampai 10 tahun punyer bday ok kak lin.. tahniah.:)

    ReplyDelete
  6. celamat ulang tahun blog minangrawa..
    agi idop agi gelaban..huhuu..

    peace yaoww!!
    heheee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...