Wednesday, June 17, 2009

Aduhhhh ... sakit perut...

Anakku memang suka makan yogurt. Terutamanya si Izham. Bila dia nak, aku kena beli satu set untuk 5 orang. Takkan dia sorang je yang merasa....

semuapun tahu bila asyik mengadap benda ni, bahan-bahan yang terkandung kat dalam ususpun senang sangat ditolak keluar...

maka berlumba-lumba pulak ambik giliran ke tandas...

Tapi aku memang suka dan tak heranlah kalau warisku mengikut jejak langkahku...


"Mak, am nak beli yogurt 4..."
"ha makanlah banyak-banyak.. senang cacing tu nak keluar.."

"Am 2, abang dengan kak nurul satu sorang"
"mak dengan ayah?"

"ambik lainlah..."

ayat-ayat cinta yg tak mampu dipertikai... begitulah jika ke kedai dengan maknya...

7 comments:

  1. kalau luth makan je bnda ni,
    japg 2,3 min mesti g tandas.. betol..aritu kt kilang, banyak kali gak masuk tandas, sebab minom menatang ni.. sedap mmg sedap.. haha

    ReplyDelete
  2. Rupanya sakit perut sebab tak leh pertikai AYAT2 CINTA tu... Kita ni ingat sorang lagi ke hari ni kena keracunan makanan... rupanya TIPAH TERTIPU

    Hiss

    Setuju, selalu2lah makan YOGURT

    ReplyDelete
  3. Gua ta suka Yoguet ....buwek masam Kak Oi!!!!!

    ReplyDelete
  4. luth,
    sedap tapi jangan makan banyak-banyak.

    ReplyDelete
  5. Min,
    sesekali buat gempak.
    actually dah lama tak pekena yogurt ni..

    ReplyDelete
  6. Epoi,
    yogurt boleh kuruskan badan tau..
    hehe..

    ReplyDelete
  7. Ini memang my family's favourite especially Habibati...she really loves yogurt...tak kira buah ape...alahai..terliur pulak ni jadinye....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...